Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na poprawę humoru chciała zrobić zdjęcie brzuszka i wstawić ale patrze przed lustrem a brzusio jakiś taki malutki, zmalał od wczoraj czy co
No nic, nie robię fotki bo nie ma chyba co pkazywać. Pomyślałam, że może przeproszę się z wagą i zobaczę co tam na froncie bo ostatnio jakoś tak lekko się czułam i w ogóle.... no i to był błąd żeby włazić na to ustrojstwo
waga startowa 57,5 waga dzisiaj 63,4... no mnie to już chyba powietrze tuczy
ojjj biedny będzie dzisiaj mój D.... będę wściekła jak osa i pewnie dostanie mu się dzisiaj ehhhhhhNo właśnie nic nie dała znaku...może brak czasu ją wczoraj dopadł i dzisiaj się odezwie.a co z mglaczkiem???? nie widziałam jej relacji z usg, które miała wczoraj???
zazdoszczę okropniewaga startowa 57,5 waga dzisiaj 63,4...

zazdoszczę okropnie
brzuchol to ja chciałabym mieć mniejszy,naprawdę![]()
mój rano malutki, ale wieczorem to wielki balon.ja też znam takie...z Mikuniem przed zajściem ważyłamm 52 kg, w ciąży przytyłam ok. 10 kg, z tym,ze Miki był wielki 4200 kg jak się urodziłznam przypadki dziewczyn, które przytyły przez ciążę 30kg i pod koniec nie mogły samodzielnie wstac z fotela ... dla mnie kosmos ...