reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

reklama
bo teraz wkleiłam normalnie w wypowiedź? zawsze trzeba tak robić?

Można go na stałe wkleić.

W prawym górnym rogu klikasz na Twój profil -> później obok pokaże Ci się panel kontrolny -> szukasz po lewej stronie edytuj sygnaturę i tam wklejasz kod/link do suwaka.

dziękuje Myszka :)

ja rok byłam na bencu i jakos przyzwyczaiłam się do tamtego forum...ale tam nie ma jeszcze żadnej mamusi na listopad więc postanowiłam dołączyć tu do Was aczkolwiek muszę przestawić na inne funkcjonowanie.

A jak się w ogóle przyszłe mamusie czujecie? Jakieś objawy już? Może zachcianki?

aaaa i jak sądzicie czy chłopak czy dziewczynka? takie pierwsze Wasze odczucie?

Ja w poprzedniej ciąży od razu mówiłam że chłopak będzie hehe
w 6 miesiącu ciąży lekarz powiedział że dziewczynka będzie a potem że chłopak :) więc miałam dobrą czujkę :) teraz myślę że będzie dziewczynka :)

jejku ciężko mi będzie się przestawic na to forum...
jest tu taka możliwość by bezpośrdnio przejść do swojego ostatniego postu? czy trzeba pamiętać strone na jajkiej się skończyło pisać? i jak szybko odnaleść to forum?

przepraszam ale naprawdę troszkę minie zanim się nauczę ruszać bez problemu :)
i pewnie jeszcze nie raz Was zasypię pytaniami :)

a byłyście na Benc.pl - Tylko dla fajnych rodziców

zakazana przyzwyczaisz się :-) i widzę że już suwaczek działa.

U mnie dolegliwości na razie żadnych większych nie ma.
A co płci to wolę się na nic nie nastawiać...mój mi mówi że dziewczynka, ale pewnie dlatego że ja zawsze chciałam. I jakoś przeczucia też większego nie mam. Pożyjemy -> zobaczymy.

A jak Ty się czujesz ?

u mnie z samopoczuciem kiepsko niestety. Aż jestem zdziwiona bo w pierwszej ciązy zaczęłam wymiotować dopiero w 12 tyg i tak do 6 miesiąca a teraz dowiedziałam się że jestem w ciąży bo już mnie mdli i wymiotuje. Właśnie przez złe samopoczucie zrobiłam test, potem badanie Beta i poszłam do lekarza

Izula82Ja tez mam usg we wtorek i juz nie moge sie doczekac.
zakazana i ja przylaczam sie do ciebie tez od tego tygodnia strasznie mecza mnie mdlosci i sennosc mogla bym spac caly dzien. Naszczescie z mdlosciami to jes tak ze z 15 minut mnie pomecza i potem jest dobrze:-) ale mam tak prawie przed kazdym posilkiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
u mnie z samopoczuciem kiepsko niestety. Aż jestem zdziwiona bo w pierwszej ciązy zaczęłam wymiotować dopiero w 12 tyg i tak do 6 miesiąca a teraz dowiedziałam się że jestem w ciąży bo już mnie mdli i wymiotuje. Właśnie przez złe samopoczucie zrobiłam test, potem badanie Beta i poszłam do lekarza

No to długo Cię męczyło...aż do 6msc...
Mnie poprzednio od mniej więcej 5-6tygodnia zaczęło ale jak się rozkręciło to tragedia. Teraz tylko cierpię na zgagę ale to chyba przez ten ogrom tabletek które przyjmuję.

Do góry