Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Violett, ja mam przeczucie, ze u Ciebie tez chlopiec, nie wiem czemu ale jakos sobie nie moge inaczej wyobrazic..
eve19, moj synek obcych ani znajomych nie kopie tylko mnie i wszelka aparature (maszynke do USG dwa razy i ten mikrofonik do sluchania serduszka u poloznej tez dwa razy).
ixidixi, trzymam kciuki zeby bylo dobrze, jak tylko wrocisz napisz nam co powiedzieli..
moj kopie wszystko co ma stycznosc z brzuszkiem w szczegolnosci mojego marcina i jak ja sie na niego wkurzam i go nazywam jozef wtedy to szaleje jak by z dziczy uciekl a ostatnio poloznej w srode zmasakrowal ten mikrofonik do podsluchu serducha ale na szczescie nic powarznego duzo smiechu bylo dzis na usg spal i tylko palcem po kiwal 2razy oznajmil ze nie wolno podgladac hehe
A moje kopią zwłaszcza wtedy jak ja bym chciała np pospać, ale że tak czekałam na te kopniaczki więc cieszę się bez względu na to o której to jest. Bardziej aktywna jest Fasolka po prawej stronie, nawet na ostatniej wizycie na usg widziałam jak zaczepiała Fasolkę po lewej która sobie spała.
Mglaczek ciesze się że bóle mineły i że jest ok.
Ixidixi ja też trzymam kciuki. Wszystko musi byc dobrze. Czekamy na wiadomości.
mój syneczek jest bardzo ruchliwy przez cały dzień i w nocy też jak fika to brzuch się wygina, ale jak ktoś inny niż ja dotyka brzucha to synek nieruchomieje
Ixidixi, trzymam kciuki mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. mi tez krwawilo dwa razy wtedy bylo 11 tyg i 15 tyg i mi przepisal leki. i nie biore leki juz nie krwawie. jak dostalam krwawienie to od razu poszlam do gina mnie nie interesowalo z tym czekaniem kolejki baba byla w ciazy jakiejs 7 mies a ja 11 tyg i ona mnie pytala ze na ktoa mam a ja powiedzialam ze krwawie a ona zno pyta na ktora mam a dryga baba troche strasza gdzies 34 wieku i mowi do niej ze ona ma pierwszenstwo bo krwawi i byla wkurzona na mnie jejku. ja z tym nie przejmowalam. Bedzie dobrze jak wrocisz to pisz, czekamy na ciebie