Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moj przez jakis czas nie mial pracy, ja chodzilam i robilam nadgodziny a juz bylam w polowie ciazy, to dopiero musial glupio sie czuc. a teraz wszystko nareszcie sie wyklarowalo - szkoda tylko ze tak pozno, i na szybko robimy przeprowadzke do nowego mieszkanka i mam nadzieje ze Mala poslucha rodzicow i nie wyskoczy wczesniej niz przed sobota 
wozimy woreczki na pieluchy na wszelki wypadek bo ja ciagle wymiotuje, chyba mi to dopiero przejdzie po porodzie ;-)
Witam.
Póki co brak wiadomości od Ixi...
U nas tragiczna noc, znowu skurcze, brzuch się napinał ostro, bolał jak cholender, do tego to ciągnięcie "na dole"...mały to tak się ruszał, że momentami płakałam bo taki ból, a myślałam że on mi jeszcze przez gardło wyskoczy....więc ja magnes, nospę i sru do wanny, a teraz jestem po prostu wykończona....
A on mi wtedy patrzy w oczy i mówi, że będę matką jego syna, i dla niego zawsze będę najpiękniejsza na świecie, i wręcz przeciwnie on widząc jak wygląda poród będzie bardziej mnie doceniał.
Bo facet stoi za drzwiami, nic nie widzi i za przeproszeniem gó.no wie jak to wygląda, ile kobieta musi przejść i takie tam.

hehehe...dobrekiedyś znajomy starszy dużo starszy do mojego powiedział tak:
Chłopie czy ty wiesz jaki to jest ból jak chce Ci się srać bo masz biegunkę a nie możesz bo masz dupę zaszytą drutem kolczastym? tak właśnie wygląda poród