Tygrysek-
M-5 zębów

gratulacje! kaszki również
Magdalena1- 4 pobudki to u mnie norma ech...
85asia- ja Damiankowi dałam może z 3 razy jak miał już ostrą jazdę, pomogło i to dla mnie było najważniejsze -padł jak mucha i my na tym skorzystaliśmy
madziaczek- gratulacje :-)
Trusia- szykuj się na wielki armagedon..Damianek raczkuje od ponad tygodnia, jest to fajne bo tak mi jęczał, chciał uwagi non stop, a teraz ma na s w nosie przez większosc czasu, sam zapewnia sobie rozrywkę, ale też trzeba duużo uważać, zaliczyliśmy już 3 guzy. Generalnie chodzi tu o szuflady i niskie meble..
Dziś dostaliśmy od koleżanki kaszkę owsiano-pszenną z nestle "Zdrowy brzuszek" bo jej bobo nie bardzo chciało jeść. A ja Damianka chciałam oszukać, dałam w porze karmienia , nawet dałam troszkę cukru, w smaku taka jakby herbatnik bezsmakowy rozpuścić z wodą..po dwóch łykach wypluł smoka i ryk, rzeczywiście była okropna-nie polecam.
Od 3 dni zachodzi u nas dziwne zjawisko-Damian śpi , nagle siada na śpiocha po czym zaczyna ryczeć. Ale spotkałam sasiadkę z córeczka i mowi ze jej też tak ostatnio i podobno dzieci niektóre tak reagują na pełnie księżyca