kasiente
Fanka BB :)
a dziewczyny, wiecie jak to jest z becikowym?? bo jak poprzednio rodziłam to dostałam tysiaka becikowego i tysiaka z okazji urodzenia dziecka bo tylko mąż pracował i miał udokumentowane niskie zarobki(nie pamiętam już jak to się nazywało) nadal jest ten drugi tysiąc dla biedniejszych?? i kiedyś słyszałam, że aby dostać becikowe to trzeba udokumentować, że w czasie ciąży było się pod kontrolą lekarza-to weszło w życie??
Becikowe - Przewodnik Krok po Kroku
Na szczęście nie wymiotuję jedzeniem tylko jakieś 1,5-2 h godziny po posiłku, chociaż to też jest okropne, bo tak mnie szarpie a nic z siebie nie wyrzucam opórcz takiej żółtej wody. Przepraszam za ten szczegółowy opis, ale nie mam się komu wygadać awiem, że niektóre z Was mają ten sam problem i mnie zrozumieją. Jedyne pocieszenie w tym, że byłam w poniedziałek u lekarza i widziałam fasolinkę i bijące serduszko
Mega wzruszające...No i nie mam też co narzekać, bo poza mdłościami i wymiotami wszystko jest ok...Do tego jeszcze pogoda mnie dołuje i generalnie humor mam średni. Jeszcze pociechą jest to, że siedzę na L-4 i nadrabiam książkowe zaległości;-) Pozdrawiam Was wszystkie ciepło!