Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a że my od niej jakby ciągniemy do siebie to też nie mamy... teraz wieki się będzie odmrażać chyba do wiosny ciekawe jak się będziemy kąpać, gotować... dobrze,że mamy kominek, bo przy centralnym byśmy w zimnie siedzieli , bo trochę by się popaliło i później nie wolno... A najlepsze,że Bóg ją pokarał, bo jej siostrze tu na wiosce zamarzło jakoś tydzień temu i do dziś nie puściło chociaż wykopali dół i palą ognisko, bo ma za płytko rury i się śmiała teściowa no i teraz ma sama tak, tylko,że my przez nich cierpimy, a na dodatek teść coś kąbinował w głównych korkach od prądu i tv nie mogę włączyć, bo w tym przedziale akurat coś nabroił, dobrze,że komp działa i tu jest prąd, bo bym umarła z nudów, mam nadzieje, że dalej nic nie narobi
w sypialni też mam tv, ale nie lubię tam w dzień oglądać wcale...