Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Katerinka masz rację to nie uczciwe ze strony męża, że on sobie wyjeżdża na 3 dni bez ustalenia tego z Tobą. Widzisz może zrób jeden weekend taką małą odmianę bądź pewna, że nikt do Was wtedy nie przyjdzie (oprócz rodziców) i nie sprzątaj, nie gotuj, nie pierz, usiądź na kanapie jak mąż tylko przyjdzie wręcz dziecko w ręce i wyjdź rzucając słowa "wrócę wieczorem, mleko w lodówce, paaa" i niech mąż sobie radzi i w tym czasie posprząta i ugotuje. Dodatkowo możesz mu powiedzieć, jak wróćę ma być czysto i ugotowaneFaceci naprawdę nie rozumieją kobiet.
Nie wiem czemu ale ja też mam takie dziwne dni ostatnio, że chce mi się płakać. Nie wiem czy to jakaś ukryta depresja wychodzi ze mnie czy to siedzenie w domu mnie tak przygnębia bo dodatkowo mała daje mi tak w kość, że aż mi się odechciewa...

patrycja niesamowicie domaga się uwagi, śpi krótko, marudzi, a już było tak fajnie... Mojego kolejny cały dzień nie ma, miałam nadzieję że wróci o jakiejś uczciwej godzinie to nakarmię małą, zostawię go z dzieckiem i pójdę sobie w cholerę (znaczy na basen)
przecież nie bedę większej już kupować