Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem na wczesnej edukacji z językiem angielskim. I szczerze mówiąc mam już jakieś doświadczenie z dziećmi i nie wspominam tego najlepiej, szkoda, że ocknęłam się w połowie roku dopiero.Ponko A co studiujesz jesli mozna wiedzieć?
Super wiesci,no i 4D to taki konkretny widoczek mieliscie,a tym terminem sie nie zamartwiaj data sie jeszcze zmieni albo i nie,roznie to bywa z tym wiec glowa do gorySsabrinaa ja też jestem za.
a byłam w sobotę na usg 4D oglądaliśmy dzidzie wszystko ok rośnie sobie już ma prawie 7 cm tylko według USG termin mi się przesunął bo na poprzednim 3 tyg temu było na 17.11 a teraz wyszło na 11.11 ale jeszcze wszystko się zobaczy ważne że zdrowe i że rośnie a jakie ruchliwe!! Tylko niestety przegrody nosowej nie udało się zbadać bo się za bardzo wierciło. Pozdrawiam
:-)
trzymam mocno kciukasy ;-)
ale to musi byc niesamowite przezycie i uczucie,juz sie nie moge doczekac swoich kopniaczkow