reklama

Listopad 2011

julieet pytałaś o mój tym wózka.Mam 2 typy na razie: X-lander xa i Jedo Fyn. Z tym , ze na pierwsze miejsce wysówa się ten drugi po usłyszeniu opinii znjomej, która też miała te same typy i wybrała właśnie jedo. Juz sie nie moge doczekać ogladania na zywo:-)

Madzia737 cieszę sie, ze Ty też od początku czułaś, ze jesteś w ciaży. Wydawało mi sie to niemożliwe, a jednak:-)

ponko uważam, ze ze studiami powinnaś zrobić tak jak sama uważasz i czujesz. Tym bardziej, ze masz wątpliwości co do kierunku. A rodzina jak nie teraz, to po urodzeniu dziecka zrozumie, ze dobrze zrobiłaś! Trzymaj się dzielnie.

mysza_tj super, ze usg wyszło dobrze:-)

winka_s ale super! Gratuluję kopniaczka i juz sie nie moge doczekać swoich!

poxo przykro mi, ze trafiłas do szpitala:-(Mam nadzieję, ze juz wszystko jest dobrze i więcej sie to nie powtórzy!

reklama
Kochane... Andzelika jak pojechała do szpitala tak jak ja we czwartek... to z "urzędu" siedzi się tam 3 doby... więc najwcześniej w poniedziałek wyszła, jak wszystko od razu przeszło... (za co równie gorąco trzymam kciuki...)
Z tego co (po moich 2 wizytach tam...) zaobserwowałam, to kobiety z plamieniami są "trzymane" troszkę dłużej... zwłaszcza w Jej przypadku, myślę, że dla bezpieczeństwa zostanie tam jeszcze... :-(

Teraz jak byłam, równo ze mną przyjechała pani z plamieniem, ale w piątek już nic jej się nie działo... więc wyszła w poniedziałek...

A w ogóle, to również serdecznie witam "nowe" mamusie... ;-)

hej
wnika Gratulacje ,szybko się to twoje maleństwo uwineło ;) z tymi kopniakami :)
poxo najważniejsze że już jesteś i wszystko z wami ok :)
Sabrina pomysł super , tylko zamiast grupy proponuję po wyborze moderatorów napisać do adminki o wątek zamknięty , jest o wiele lepszy niż grupa ;)
dziewczyny skoro wybrałyśmy Sabrinę na moda to proponuję żeby drugim modreatorem została Niunia która sama wyraziła chęć , co wy na to?? będziemy miały ten problem z głowy , no chyba że pojawi się jeszcze jakaś inna kandydatka

ponko taki kontakt teraz bylby dobry ale tez bedzie na pewno bardzo przydatny jak bedziemy na samej koncowce i zaczniemy sie rozpakowywac,zawsze bedziemy na bierzaco a i bedziemy spokojniejsze :tak::-) Propozycja jest nadal otwarta ja zaraz zmykam do Collegu a wy wymieniajcie sie za i przeciw :tak::-D

AniaSam ja tylko dalam propozycje a czy to bedzie Grupa czy watek zamkniety to dla mnie obojetne ale watek zamkniety zawsze bedzie latwiej znalezsc niz Grupe :tak:
A co do drugiej moderatorki Niunia sie zglosila wiec i Ja sie zgadzam,niech sie tez reszta wypowie :tak::-)
Milego dnia wam zycze brzuchatki ja sie pojawie pozniej pewnie :-D;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki :)

U nas taka piękna pogoda, a mój Szymcio wczoraj gorączkę miał, dziś nos zajęty, gardło zajęte, wieczorem do lekarza jedziemy :(

Ssabrinaaa - jestem za. Grupa czy wątek też fajny pomysł. Jestem podwójnie za. A nawet potrójnie jeśli dołączyć do tego drugą kandydaturę :)

mysza_tj - gratuluję dobrych wieści

angie80, anus - czekamy na wieści, trzymam kciuki

wnika_s - gratuluję kopniaczków. Ja też już czuję. Piękne chwile :)

niuniunia20
- ja też przechodziłam przez różne "jazdy" mdłościowo-wymiotowe. Nie miałam sposobu, trzeba było przeczekać, ale w 4 miesiącu się skończyło. Trzymaj się.

poxo - szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę. Dzidzi nic nie będzie, lekarze wiedzą co robią :)

Mam nadzieję, że z andzeliką wszystko dobrze.

ja dzisiaj na szybko się witam i zaraz uciekam.
Zagladam co tam z Andrzeliką ,ale cisza..:-(
To jest dobry pomysł,aby stworzyc wątek zamknięty w celu kontaktów,zdjęć itd.:tak:
Poxo ciesze się ,ze dochodzisz do siebie,oby się już takie akcje nie powtórzyły:no:
Wnika gratuluję kopniaczków:tak:

hmm.... coś miałąm jeszcze napisac ,ale jakaś dzisiaj niezdolna do myślenia jestem i zapomniałam:zawstydzona/y:
zmykam

aaa trzymam kciuki za wszystkie wizyty

https://www.babyboom.pl/forum/members/ssabrinaa-66812.html
Ssabrinaa dla mnie to rewelka Twój pomysł z tym, żeby zrobić wątek zamknięty bo byłoby właśnie miło gdybyśmy były w swoim gronie i miały pewność, że nic złego nas nie spotka. Tak więc ja jestem za;)

A co do brzuszków to powiem Wam, że mój na samym początku był taki brzydki, były takie fałdki widoczne, a teraz zmienił mi się i mam mniejszy brzuszek, bardziej taki elastyczny i moje boczki nareszcie znikają;D Całe życie z nimi walczę ale przy ciąży czuję się lepiej w swoim wyglądzie niż przed. Wiadomo, że teraz nagle nie schudnę tych 20 kg które przytyłam rok temu przez chorą tarczycę ale myślę, że dojdę do siebie na spokojnie po ciąży;) Hormony biorę i czuję się naprawdę lepiej i moje włoski nie wypadają to właśnie chyba przez to;)

Pogoda u mnie jest fantastyczna, nawet ten lekki wiaterek, który dziś powiewa nie przeszkadza bo jest tak fajnie, wakacyjnie;) Tylko ja przez tą tarczycę odczuwam temperaturę 3-krotnie gorzej;( Ale nie narzekam na te słoneczko;) Lepiej jak świeci niż pada deszcz...

Kochane... Andzelika jak pojechała do szpitala tak jak ja we czwartek... to z "urzędu" siedzi się tam 3 doby... więc najwcześniej w poniedziałek wyszła, jak wszystko od razu przeszło... (za co równie gorąco trzymam kciuki...)
Z tego co (po moich 2 wizytach tam...) zaobserwowałam, to kobiety z plamieniami są "trzymane" troszkę dłużej... zwłaszcza w Jej przypadku, myślę, że dla bezpieczeństwa zostanie tam jeszcze... :-(

Teraz jak byłam, równo ze mną przyjechała pani z plamieniem, ale w piątek już nic jej się nie działo... więc wyszła w poniedziałek...

A w ogóle, to również serdecznie witam "nowe" mamusie... ;-)
no ja cale 5 dni w szpitalu lezalam:///

aaa co do ruchow tez juz mi sie zdaje ze czuje:) ale raczej juz wiem czego sie spodziewac:)

Sabrina - to spoko pomysl abys moderowala forum:) popieram:)

Witam dziewczyny

Ja juz po moim stresie genetycznym . Fasolka zdrowa i rosnie jak na drozdzach. Juz ma 6,3 cm :). Forka na "wizytach u lakarza". Plci mi oczywiscie nie mowili bo to osobne usg z osobna cena oczywiscie. Dowiem sie w Polsce jak bede za miesiac. W pierwsza rocznice slubu :)

Gratuluje pierwszysch kopniec i zazdroszcze szalenie.
Ja nawet nie mam brzucha. Polozna wczoraj mowila ,ze to narmalne bo bobik siedzi nad spojeniem lonowym i w gore przesunie sie dopierow kolo 20 tc ,i wtedy brzucho szybko zaczyna rosnac. wiec spokojna mam byc.

Mam nadzieje ,ze Andrzelika tylko w szpitalu odpoczywa i nie ma netu. I ze sie niebawem odezwie.

Saabrina na moderatorke. Popieram.

U mnie lato -25 C . wiec leze i sie opalam ,oczywiscie bezpiecznie ( powiedzmy) Teraz jestem w szkole i okropnie pan przynudza.

Pozdrawaim goraco kocháne

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry