reklama

Listopad 2011

Wiatam Panie!!
naprawdę już czujecie kopniaki?? ale Wam fajnie, ja już nie mogę sie doczekać, w pierwszej ciąży dość późno poczułam, wiec teraz pewnie też bedę musiała trochę poczekać.

Moje USG w porządku, niestety mój język kulway,wiec nie wszystko zrozumiałam. Dzidzia sie ruszała, serduszko bije, to jeszcze maleństwo takie,już bym chciała je mieć. Jestem w 12 stym tygodniu, a termin mam na 22.11.11. Nastepne USG mam 28 czerwca i to bedzie koniec tutaj, naszczescie w Polsce sobie odbije.
A teraz mój Synuś ogląda zdjecie z USG i mowi "bobacz Mama mój Dzidzia"

Jeśli chodzi o wózek to ja mam xlandera xa, i teraz tez raczej kupie x-landera. Nie opłaca mi sie inwestowac w drogi sprzet, bo na lotniskach fatalnie sie obchodza z tymi wozkami. Jedyna jego wada, ze nie ma przekładanej spacerowki i trzeba sie uzerac z tymi parasolkami, ktorych nie cierpie. Ale w sumie jeszcze jest czas, wiem jedno tutaj w Anglii szlau nie ma z wozkami. Jedynie co to MUSTY,ale bardzo drogi :(((

A pomysł Sabriny jest bardzo dobry :)) no dobra teraz ja lece do szkoly, a chce mi sie........pozdrawiam i udanego wieczorka życze.

reklama
Dziękuję, za dobre słowo... :happy2:

ja też, jak większość myślę, że zamknięty wątek jest jak najbardziej ok...

Co do CRL to w czwartek (12tyd i 5d.) mieliśmy 57mm, więc dziś pewnie jest już więcej... przynajmniej mam taką nadzieję... ;-) i pierwszy raz mieliśmy zaznaczone "AFI w normie"

zamkniete forum jest ok, ale nie wiem czy grupa zamknieta bedzie ok:/ niektore laseczki po prostu nie maja czasu tak czesto odwiedzac grupy a jak jeszcze bedzie prywatna to sie wiekszosc tam pewnie bedzie wypowiadac:( moze lepiej pokombinowac z zamknietym tematem tutaj? lub zamknac z galeria brzuszka i maluszka bo ja np nie chce upubliczniac fot a inaczej moglabym ewentualnie;) moze tak warto?

Andrzelika pamietaj ze my tutaj czekamy na znak od Ciebie.

ja tez jestem za watkiem zamknietym. u marcowek mamy watek zamkniety i tam bez obcykow piszemy o wszystkim, wklejamy zdjecia i filmiki. to naprawde swietny pomysl!

a co do andrzeliki to oczywiscie, sledze, czy sie nie odezwala i mam nadzieje, ze wszystko jest ok! ja tez krwawilam w pierwszej ciazy w 13 tygodniu i jak trafilam do szpitala to trzymali mnie ponad tydzien choc w drugiej dobie krwawienie ustalo. pare dni nie moglam nawet nogi z lozka sciagnac... wiec mialam nawet okazje zapoznac sie z basenikiem.... na sali obok lezala dziewczyna, ktora musiala nogi miec lekko podniesione i nie mogla sie nawet na bok obracac.... to dopiero masakra! ale czego sie nie robi dla fasolki!!!!!

Ostatnia edycja:
Andrzelika pewnie nadal w szpitalu,moja kolezanke kiedys zatrzymali tydzien na obserwacji wiec nam jak na razie pozostaje tylko czekac az Andrzelika sie odezwie :-)
Widze ze wiekszosc z was jest za watkiem zamknietym jak dla mnie to mi to jest obojetne watek czy grupa i tak tam sie nie bedzie pisalo caly czas tylko to bedzie takie nasze male prywatne gniazdko gdzie bedziemy mogly rozmawiac o pewnych sprawach o ktorych bysmy nie pisaly na ogolnym albo wklejenie fotki rodzinnej albo swojego dziecka ja np bym nie wkleila na ogolnym bo nigdy nie wiadomo kto to oglada :tak: wiec jesli wszystkie jestesmy zgodne to jutro postaram sie dziewczyny zalatwic nam watek zamkniety :-D
Wpadlam wam zyczyc milej nocki ja zmykam sie poprzytulac do mojego A. :-D Dobranoc brzuchatki :-D;-)

Andrzelika mam nadzieje, że wszystko okej i trzymam kciuki.

Co to zamkniętego wątku czy grupy to nie wiem czy mam się wypowiadać, w sensie czy będę też zaproszona.. :zawstydzona/y: bo jestem tu bardzo krótko.

My też już po wizycie i USG. Przed samym wejściem miałam wielkiego stracha, ale wszystko jest ok :) I, niespodzianka, pokazał nam swój "wisiorek" :-D:szok: i termin porodu nam się przesunął na 11.11.11:cool2:
I jak to stwierdził pan doktor "mały człowiek- pierwsza klasa" :-)

Życzymy wszystkim słodkich snów :-)

miss_kumcia to gratuluje "wisiorka" :))) i pieknego terminu porodu :))
w Anglii generalnie nie mówią płci, to w sumie zależy od miasta...ja mam szczęscie, że mieszkam w takim, w którym nie mówią. Normalnie zaświaty :((

reklama
Czesc dziewczyny, ale Wy piszecie, ledwo przebrnelam.:-)
Dzieki za trzymanie kciukow,:tak: jak juz pisalam na watku z wynikami, wszystkie wyniki prawidlowe.:-)
I zmieniono mi date na 18.11 z 12.11, bardzo mi sie ta data podoba, bo moja babcia z ktora bylam bardzo blisko byla urodzona 18.11, wiec nie bede miala nic przeciwko jezeli urodze tego dnia.:tak:

Co do watku zamknietego tez jestem za.

Tez czekam na wiesci od Andrzeliki, caly czas o niej mysle i wierze ze wszystko ok tylko profilaktycznie potrzymaja ja dluzej w szpitalu

Wszystkim dziewczynom zycze zdrowia i zebysmy omijaly szpital z daleka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry