reklama

Listopad 2011

czytałam Was, czytałam i już nie pamiętam, co której miałam napisać, mam dzisiaj jakieś zaćmienie mózgu :-D może jutro będzie lepiej ;-)

reklama
AniaSam tez tak myslalm ze dobrze by bylo wlasnie miec 2 moderatorki no ale najpierw ktores z nas musza sie tego zadania podjac wiec pisac dziewczyny te ktore chca byc,ktore maja czas w odpowiednim dziale :tak::-)
Kati82 moderatorka musi pilnowac porzadku na naszym dziale,pilnowac posty jak sa w nieodpowiednim dziale to je musi przenosic albo jak sie powtarzaja posty jednej osoby jeden pod rugim to je musi laczyc no takie rozne brudne roboty ma do zadania :-D

dokładnie , dobrze żeby dziewczyny które się tego podejmą miały czas , bo przede wszystkim muszą dokładnie czytać co piszemy ;) , poza tym z tego co robią dziewczyny u mnie na listopadzie 09 to głównie łączenie postów ;)

może są jakieś chętne? najlepiej żeby została moderatorką ta, która najwięcej czasu spędza na forum, ja mam dni, że siedzę dużo, a czasami z doskoku tylko

Bo najwiecej roboty jest wlasnie z tymi postami niby powtarzac post jeden pod drugim mozna ale jak uplynie 1h ale duzo dziewczyn tego nie przestrzega a i potem taka moderatorka po calym dniu jak ma czytac wszystkie posty i je laczyc no to potrzebuje czasu :tak: a i jak sa tematy ktore powinly zostac bez komentarzy tez czesto sa olewane :oo2: dlatego dobrze by bylo miec te 2 moderatorki :-D Ja moge sie zglosic,mam sporo czasu, na forum tez jestem codziennie czasem nie pisze bo brak weny ale czytam :tak: no ale wybor nalezy do wszystkich :-)

Ostatnia edycja:
saabrina pewnie jak się znasz na tym i masz czas to myślę że spoko (ja pracuję i niezawsze jestem tu i nie wiem czy bym dała rade) i znajdziemy jeszcze jedna i będzie oki :))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry