reklama

Listopad 2011

Angun pytałas o porcje jedzonka, np dzisiaj to było 0 1 120 ml, a o 5 180 ml. Teraz zaczeła ładniej jesc przed snem, wiec mam nadzieje ze z czasem zrezygnuje z tej pierwszej nocnej przekaski, wtedy juz bedzie znosnie.
ankusch do hipcia sa dołaczone klocki, takie kwadraty przezroczyste kazde z innymi motywem w srodku, jak sie je rozłozy na podlodze i sie jedzie na hipciu to hipcio je zjada. Powiem Ci ze ja mam full zabawek po Olafie, u nas najwieksza furore robily tradycyjne duze klocki ( lego duplo leza i sie kurza) i drewniane tory z ikei, ktore mozna ukladac na rozne sposoby.
nimfii tak tak histerie trzeba ignorowac, nie można sie wdawac w dyskusje jak dziecko jest w histerii bo mozna uslyszec takie słowa....wszystko w teroii wyglada pieknie, ale w życiu codziennym czasami braknie argumentów :-)
gola SUPER EXTRA FAJNIE!! ze z praca wypaliło, można by rzec ze Pan Mąż wykosił wszystkich. No a z ta kasa do reki, to kombinacje niesamowite moj Tata byl kierowca pozniej spedytorem i tez tak miał. Taki myk w firmach transportowych chyba. Najwazniejsze ze jest robota. Kiedy zaczyna?
Sabrina mam nadzieje, ze tym razme nie odeśla Cie z kwitkiem. Daj znać po wizycie. Ja tez nie umiem pisac z telefonu :-( Sami Bidulek nie ma humorku jak moja dzisiaj
alma biedny Kornelek, on to juz chyba biega?
katerinka czekamy na wynik testu - ach ta babska ciekawość!!!!
potworek zdjecie z tornistrem powinno wygrac. Widze ze Starszaki górą, my wczoraj wieczorem tez mielismy przeboje z Olafem. a z tym malowaniem to ja juz mialam pomalowane panele w salonie i rame łozka na niebiesko. no a z grzywką to chyba każda z nas miała taki epizod w swoim życiu. Ach te Dzieci. Biedny Malutek!
maggipka niech te ząbki szybko wychodzą i nie dokuczają.
angie duzo zdrówka dla Was i oby Twoje doswiadczenie z ISO sie przydało w pracy!!
onanana współczuje cieżkiego dnia w pracy, oby dzisiaj było lżej

Kurcze miałam fatalna noc, Marika poplakiwała, teraz chodzi i płacze, wiec dzisiaj chyba nici z forum, zbiore sie chyba zaraz na spacer. Buziaki i udanego dzionka

reklama
Ssabrinaa - obyś jednak się czegoś dowiedziała :tak:
anus - no moja Oliwka rok temu podpisała swoim imieniem łóżko (kredką świecową) i jeszcze w żywe oczy kłamała, że to nie ona napisała :-D A co do włosów - już raz sobie obcięła i się zarzekła, że nigdy więcej, nawet u fryzjera przysięgała... Nie wiem, co ją wczoraj podkusiło :no:
Współczuję nocki, u nas też średnio, z tym, że znowu Malut nie budzi się z płaczem tylko piszczące koncerty odstawia :baffled:

Dzień dobry - witam się w słoneczny wtorek - u nas piękna pogoda:)

Katerinko - czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie:)

Angun - fajnie, że macie już strój zimowy dla Artiego, kupiłaś jedno czy dwuczęściowy?? A z tymi umowami, to szkoda słów, każdy kombinuje jak może, żeby tylko wyjść na swoje...

Angie- więc i Ciebie wstrętne wirusisko dopadło! Kurujcie się z Kingą szybciutko! Dobrze, że macie babcię do pomocy! Ale fajnie, że jesteś taka zadowolona z powrotu do pracy, najważniejsze, to mieć robotę, którą się lubi i do której chodzimy z przyjemnością, a nie z przymusu! :)

maggipko , jak Pola była mniejsza, to myłyśmy dwa razy dziennie, teraz różnie- czasem 2 razy, czasem tylko po kąpieli, bo ostatnio niechętnie chciała myć ząbki i chciałam chwilkę odczekać, żeby nie było większych cyrków. Używałam nenedent baby pasty i najpierw silikonowej szczoteczki, późneij takiej normalnej dla malutkich dzieci, w tej chwili skończył nam się nenedent i myjemy samą wodą i wróciłyśmy do silikonowej, bo tamtą normalną nie chciała już w ogóle myć. Mamy w tej chwili pastę Elmex 0-6 r.ż , lae nie myjemy nią, bo w składzie jest jednak fluor, więc myślę, że sama woda na razie wystarczy zanim nie kupię ziajki albo nenedent

potworek - zagłosowane :)!
Ale mieliście wczoraj przeboje z dzieciakami, widziałam grzywkę Oliwki na FB, ma młoda smykałkę do fryzjerstwa ;-)

Ssabrinkoo
- będzie dobrze, powodzenia! Trzymamy &&&&
PS a jak z Waszym autkiem?

anus - współczuję nocki:/ U nas największą furorę w tej chwili robią auta, wszystko co ma kółka, młoda baaardzo lubi bawić się autkami, a hipcia pchałą super tylk ow pierwszym dniu, teraz próbuje nogi tam wkładać i chce żeby ją wozić, mówi brrrum brrum. Mój zaczyna już dziś, muszę Go na 15 zawieźć do K-wic, bo w golfie wyszło i ubezpieczenie i przegląd - a stan tech, też budzi zastrzeżenia ;)

Kochane, u nas dziś noc super, młoda spała spokojnie, wstałyśmy o 7. Jadła chyba 2x.
Za oknem piękna złota jesień, aż chce się z domu wyjść.
Pola zjadła na śniadanie chlebek z pastą rybną ze mną, potem kaszkę i da…am jej piciu, wchodzę za chwilkę , a Ona znowu w krzesełku sunęła z butlą, przełożyłam ją do łóżeczka i śpi od 10 tej.
Odezwę się później , buziaki :***

PS dziękujemy wszystkim za piękne życzenia! :)
Od nas także spóźnione, ale szczerze 100 lat : Malutku, Franiu i Tymciu!

Hejka:-)

współczuję mamusiom nocek nie przespanych u nas ok. uf:-)

Potworek, głosy oddane, o co możecie wygrać? to ci mała zaszalała z nożycami, no i biedny Malutek z tym upadkiem. Wszystkiego dobrego dla Malutka na kolejną miesięcznice.:tak:
Katrinka jak teścik, ? jesteśmy ciekawe:-)
Alma twój Kornelek to już biega za pewne po całym domu, biedny że takiej kontuzji doznał, fajnie że mąż już w domu troszku pomorze, planuje jeszcze wyjechać?
Angun kurde i wy już kombinezon macie fajnie :tak:
Angie zdrówka dla Was :tak:Fajnie że praca którą wykonujesz przynosi taką satysfakcję. Teściowa to już chyba jutra Was opuszcza tak?

Maggipka oby zęby szybciutko wszył :tak:
Ssabrina obyś się kochana czegoś dowiedziała nie daj się zbyć tu chodzi o zdrówko twojego syna, trzymam &&&&& daj nam znać. oj współczuję awarii z netem
onanana ale Cię wzięło na sprzątanie:)
Gola fajnie że nocka ok. U nas też słoneczko od rana, ale nie jest tak ciepło byłam o 10tej pranie wywiesić to ziąb okropny buuu:szok: Polunia chyba lubi w krzesełku zasypiać moja mała to nigdzie indziej nie zaśnie tylko w łóżeczku, Gola jeszcze raz zapytam bo wczoraj pytałam ale chyba przeoczyłaś czy ten Duda to zakład mięsny czy inny Duda?.:-D ale jestem ciekawa nie ma co:-D

ja już obiadek mam zrobiony, pranie wyprane, trochę posprzątałam i czekam aż Liwia sie obudzi z drzemki, zje kaszkę i wio na spacer :tak:

Miłego dnia:tak:

Ostatnia edycja:
Gola - a u nas dla odmiany Malut bawi się ostatnio lalkami :-D Ma dwie ulubione, które zabiera Oliwce i je męczy :-D
Oliwka wkurzyła mnie tą grzywką, bo... ona chciała ją zapuszczać, a wczoraj coś wycinała, jakieś dzieło robiła... A wiecie gdzie upchnęła obcięte włosy?? W klawiaturę komputera własnego :crazy:
Fajnie, że nocka udana i wyspana :tak:

mirelko - 3 pierwsze miejsca to aparat cyfrowy, ale jakoś po ostatnim konkursie nie wierzę nawet w wyróżnienie... Jest bardzo prosty sposób na to, żeby nabijać sobie głosy, ale ja jakoś nie umiem się do takiego poziomu zniżyć :sorry2:
U nas też fajna pogoda, ale Mati mi rozwalił plan dnia... mieliśmy iść po Oliwkę do szkoły, ale on sobie teraz zasnął, a jak wstanie to będzie musiał jeść i szybciej G. z Oliwką wróci, niż my się wybierzemy...

Powiem Wam, że ja ostatnio siedzę w domu niczym więzień... Ostatnio pogoda nie sprzyjała spacerom... Niedługo mnie w kaftan zapakują, bo oszaleję w 4 ścianach...

ptworek masz wesoło w domu, uśmiałam się z tych włosów upchanych w klawiaturę, debeściara nie ma co:-D:tak: może akurat uda Wam się wygrać, fajne zdjęcia macie:tak: a ile razy można głosik oddać:tak:
wiesz moja największa rozrywka to spacerki po drzemce Liwii i wypady na zakupy raz w tyg. odkąd m sprzedał mój samochodzi to jestem uziemiona obiecał zostawiać swój ale na razie musi dojeżdżać do pracy własnym samochodem może jeszcze tydz, i autko będzie tylko moje oby:szok:

edit.

Maggipka my ząbki myjemy raz dziennie podczas kąpieli wieczornej, my myjemy szczoteczką taką dla małych dzieci i pastą neneadent, mała chętnie otwiera buźkę pierwsze ruchy szczoteczką robię ja, później mała sobie sam myje o ile można nazwać to myciem :tak: ale i tak mleko na noc wypija po kąpieli gdzie ząbki są już umyte, często zasypia podczas picia wiec już nie myjemy:tak:

Mała jeszcze śpi coś ostatnio wydłuża sobie 1 drzemkę wczoraj pospała 3 godz. 2 drzemki nie było, ale już o 19stej śpiochała czyżby dziś taki sam scenariusz:-)

Ostatnia edycja:
mirelko - raz można głosować, próbowałam dwa razy, ale wyszedł komunikat, że już głosowałam :zawstydzona/y: Szybka jesteś z z tym sprzątaniem ;) Ja wykorzystałam, że rano D. jeszcze w domu, to odkurzyłam i zmyłam wszędzie, tyle, a na obiadek mamy kapuśniak z wczoraj ,mięso z sosem i ziemniaki - jak ja lubię jak z poprzedniego dnia coś zostaje i nie trzeba gotować :)

potoworek
- mój brat taki, był - kurde wszystkie lalki z obciętymi włosami miałam, bo same robin hoody to były , hehe. Ja jego autami też się bawiłam, ale jakoś bez szaleństwa ;) Ale jak te dzieci wpadają na takie pomsły!? Ja rozumiem upchać pod poduszkę, pod dywan, łóżko , ale klawiatura hehe:-D

Pola dalej śpi - długo mi tak długo nie spała ;)

Ale cudnie na polku! mirelko spacerujcie ile wlezie, nie wiadomo jak długo tak będzie! Pola wstanie to może uda mi się z nią przed wyjazdem jeszcze wyjść :)

ptworek masz wesoło w domu, uśmiałam się z tych włosów upchanych w klawiaturę, debeściara nie ma co:-D:tak:
Też mi się śmiać chciało, ale musiałam udawać, że zła jestem :rofl2:
może akurat uda Wam się wygrać, fajne zdjęcia macie:tak: a ile razy można głosik oddać:tak:
Głosować można raz dziennie na każde zdjęcie, codziennie do 22 października :tak: Będę się przypominać jakby co ;-)

wiesz moja największa rozrywka to spacerki po drzemce Liwii i wypady na zakupy raz w tyg. odkąd m sprzedał mój samochodzi to jestem uziemiona obiecał zostawiać swój ale na razie musi dojeżdżać do pracy własnym samochodem może jeszcze tydz, i autko będzie tylko moje oby:szok:
My ostatnio też jedno auto sprzedaliśmy, żeby mieć kasę na naprawę drugiego :baffled: Ale tamto i tak głównie stało w garażu, więc nie ma sensu utrzymywać dwóch aut. A nam potrzebny kombiak, więc takie nam zostało - bo jak chcemy jechać do mojej babci to gdzieś trzeba dwójkę dzieci, wózek i psa upchnąć :-D

Mała jeszcze śpi coś ostatnio wydłuża sobie 1 drzemkę wczoraj pospała 3 godz. 2 drzemki nie było, ale już o 19stej śpiochała czyżby dziś taki sam scenariusz:-)
U nas już tylko 2 drzemki dziennie, z czego jedna ok.2 godzin (ta co trwa teraz, po zupce), a druga jakaś półgodzinna - albo przed deserkiem, albo zaraz po...

Gola - a gdzie jedziecie?? Bo ja jak zwykle nie w temacie

potworku - musze D. zawiezc do tej nowej roboty, bo w k-cach maja baze , stamtad rusza w trase, a teraz pojechal bo gosciu ogada ciezarowke , moze sie w koncu sprzeda...bo to auto to nasze nieszczescie :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry