Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Szkoda :-( Ale jak to mawia mój Niemąż - każda rzecz ma swojego kupca, więc prędzej czy później ktoś na pewno ją kupidziewczyny - nie sprzedala sie ta pechowa ciezarowaFUCK!:-(

Szkoda :-( Ale jak to mawia mój Niemąż - każda rzecz ma swojego kupca, więc prędzej czy później ktoś na pewno ją kupi![]()
nimfii tak tak histerie trzeba ignorowac, nie można sie wdawac w dyskusje jak dziecko jest w histerii bo mozna uslyszec takie słowa....wszystko w teroii wyglada pieknie, ale w życiu codziennym czasami braknie argumentów :-)
wiec jestem zadowolona z wizyty bo nas nie olal lekarz.Sami teraz spi,u nas jest dosc ladnie na polku,chlodno ale slonecznie ale nie udalo mi sie dluzej pospacerowac z mlodym bo pora drugiego sniadania no i spania oj szybko zjadl i do wyrka nawet nie zajeknal,2 minuty i juz spal se :-)
No czasem tak jest, my naszego starego punciaka chcieliśmy sprzedać za 2,5 tys a poszedł za 2100 złTak, to prawda, najwyżej dużo taniej niż chcielibyśmyTo był pierwszy oglądający po mniejszej już cenie - kuźwa szkoda.

A ja staję na głowie, żeby nie ulegać. Oliwce już przeszło, no ale ona jest na tyle duża, że rozumie, że nerwy do konserwy, fochy do kieszeni, bo to jej nic nie da, miała nawet taki okres, że jak próbowała, to jej mówiłam, że fochami to może rzucać sama do siebie - szła przed lustro i sobie fochowała sama do siebiePewnieSama nieraz ulegam temu wymuszaniu, to nie grzech. jestemy tylko ludzmi i tez brakuje nam cierpliwosci. Staram sie jak najmniej korzystac z tego ;-)

Ej, wyjdź z krzaków, co tak tam będziesz siedziećWybaczcie, ale moja wena nadal gdzies daleko, wiec siedze w krzakach...![]()

Super, że Was lekarz nie olał i zlecił dodatkową konsultację 

No wszystko zależy od dziecka, moje obydwa Potwory charakterne (nie napiszę po kim takiepotworek u mnie cierpliowsc jest na codzienLekko mi ona przychodzi.... Gdy mi jej zaczyna brakowac to raczej wtedy gdy jestem pod presja czasu ze np musze zdazyc do lekarza z dzieckiem, albo biegiem lece na autobus czy tramwaj. Ale Maciek jakos nie naduzywa tego ze czasem mu ulegne, no i wszystko zalezy o jakim temacie mowimy - bo histerie sama w sobie zawsze ignoruje. Podczas buntu 2latka jego zlosc trwala dlugo i dawala sie we znaki. Teraz to sie pozlosci chwile także lajt. a Kuba to juz ma po prostu spokojny charakter. on to jest taki niemowlak ze wcale nie widac zeby byl
![]()
). Z tym, że z Oliwką jest inaczej, bo ją mój eks rozpuścił, ona mu może na głowę napluć, a on ją pochwali za to
Czasem jest tak, że już jest dobrze, Oliwka trybi i wie co wolno a co nie, wystarczą 2 dni u szanownego tatusia i wszystko od nowa się zaczyna... Dlatego z Malutkiem postanowiłam od początku "pracować", zresztą, w tej kwestii jesteśmy zgodni z G. Zresztą, to dzięki G. Oliwka sporo zmieniła w swoim zachowaniu 
I tak najgorsze przed nami
czyli bunt nastolatka