reklama

Listopad 2011

katerinka- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny ale się zestresowałam...byłyśmy po Filipa w przedszkolu autem i już wracamy, jesteśmy pod blokiem a tam mamy taki parking, ze można jechać z dwóch stron ale jest ciasno i jak trzeba się minąć to jedno aut musi zjechać na bok i przepuścić drugie no i jedziemy i widzę, że z przeciwka jedzie auto, które powinno mnie przepuścić ale się nie zatrzymuje więc ja staje a ta baba jedzie dalej- zatrzymała się na chama 10 cm od mojego auta, ona miała telefon w łapie a dziecko wiozła z przodu bez fotelika i pasów i dziecko tak przyrżnęło głową, że hej. Na to szedł sąsiad i kazał jej jechać z tym dzieckiem do szpitala bo to różnie

reklama
Hello hello

Moje dziecię zafundowało mi dziś sen do 8.30!! No z małą przerwa na cycka o 6.30, ale i tak to rekord. Oby stał się codziennością :-)

Potem zawiozłam Małą do babci, żeby zabrała ją na spacerek, a jak na rehab, kręgosłup mi padł. Odzywa się bycie byłym sportowcem :-)

No i sezon rękawiczkowy rozpoczęty, wiało jak cholera więc dałam babci rękawiczki, żeby Małej na spacer ubrała. Taka była nimi zafascynowana, że nawet nie ściągała. Mała, nie babcia :-)

Lecę zaraz na fitness tyłkiem potrząść trochę :-)

katerinka - gratki nowego bobika :-)

gola, mirelka - no właśnie o to wieczorne szczotkowanie mi chodzi, bo ja też wprowadziłam wieczorne szorowanie ząbków, ale przecież zaraz potem pije mleczko. Więc to bardziej dla nauki i wprowadzania nawyku.

angie - dbaj o siebie!!

angun - ja też mam kombinezon na zimę, kupiłam po ostatniej zimie na wyprzedażach, tak na zapas. To dobry sposób, by kupić coś dobrego w dobrej cenie.

KATERINKA od rana mialam przeczucie ze nam to napiszesz ;-) po tym co ostatnio pisalas dwie krechy jak nic. Raczej nie pomylkowe ;-) bo kolejny test z rzedu. To nic ze tamte byly jasniejsze krechy. Gratuluje!

hej dziewczyny ja tylko na chwile. właśnie Zośka została zaproszona na urodziny do 5-latki.macie pomysł na prezent,ogólnie bym coś wymyśliła, gdyby nie fakt że przed chwila kuzynka dzwoniła, a urodziny jutro:szok:.

nadrobie później, ale widze że dzidzia nam się nowa szykuje Katerinka gratulacje

katerinko - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::-D:-D

Kochana, tak jak piszą dziewczyny, pierwszy szok zaraz minie , to wieeelka radość!!! Aż mi tęskno za brzuchaczem! Gdyby tylko sytuacja u nas była inna za 6mcy - najdalej rok też bym się zaczęła starać o drugą dzidzię!!! Któraś z mam pisała - biegiem po malunie skarpetusie i przekaż wspaniałą nowinę tatusiowi! To będzie bobo na czerwiec, lipiec ?:)

Dziewczyny, aż m isię łezka w oku zew wzruszenia zakręciła - przecież dopiero co my testowałyśmy, czekałyśmy na pierwsze wizyty u gin, chłopy tego nigdy nie zrozumieją! Ach, dla mnie ciążą to najwspanialszy okres w życiu!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry