anus0207
Fanka BB :)
witajcie!
u nas nocka spokojna, w koncu. ale pobudki dwie standorowo byly. ostatnio mnie kolezanka pocieszyla ze tak miała do półtora roku. Teraz moje Dziecie palaszuje kanapke i zaczely sie nerwy bo wszystko chce sama jesc.
od dwoch dni mam na nia sposob na jedzenie zupy, sadzam ją na takiej podstawce, naktora Olaf staje jak myje zeby i ona tam sobie siada, raczki trzyma na kolnakch i tak siedzi przez pol miseczki zupy. patrze, ze moje posty zawsze ostatnie sa, ale ja po calym dniu nie potrafie sie tak po prostu walnac do wyra, tylko mam wtedy cisze i spokoj i czas dla siebie, po calym dniu to niczym wygrac w wtotka.
onanana gdzie Ty staro wygladasz Kobito. Ja nie mam zmarszczek,a tez mam taki typ urody, ze wygladam na swoj wiek, albo ciut starzej. A dziewczyny drobne,szczuplejsze zawsze beda wygladaly mlodziej Ojej biedna Majusia, wiecznie cos. Paskudny okres, ale zobacz karmisz ja jeszcze piersia i to powinna byc dla niej taka oslona,ale niestety wirusy sa chyba silniejsze. Ucaluj swojego Aniolka i niech wraca do zdrowka, bo od poniedzialku nowe szalenstwa w zlobku.
nimfii niestety w drugiej ciazy nikt sie z naminie piesci, za duzo obowiazkow,
Moja piszczalka zaczela koncertowac, idziemy robic golabki, odezwiemy sie pozniej. Udanego dzionka
u nas nocka spokojna, w koncu. ale pobudki dwie standorowo byly. ostatnio mnie kolezanka pocieszyla ze tak miała do półtora roku. Teraz moje Dziecie palaszuje kanapke i zaczely sie nerwy bo wszystko chce sama jesc.
od dwoch dni mam na nia sposob na jedzenie zupy, sadzam ją na takiej podstawce, naktora Olaf staje jak myje zeby i ona tam sobie siada, raczki trzyma na kolnakch i tak siedzi przez pol miseczki zupy. patrze, ze moje posty zawsze ostatnie sa, ale ja po calym dniu nie potrafie sie tak po prostu walnac do wyra, tylko mam wtedy cisze i spokoj i czas dla siebie, po calym dniu to niczym wygrac w wtotka.
onanana gdzie Ty staro wygladasz Kobito. Ja nie mam zmarszczek,a tez mam taki typ urody, ze wygladam na swoj wiek, albo ciut starzej. A dziewczyny drobne,szczuplejsze zawsze beda wygladaly mlodziej Ojej biedna Majusia, wiecznie cos. Paskudny okres, ale zobacz karmisz ja jeszcze piersia i to powinna byc dla niej taka oslona,ale niestety wirusy sa chyba silniejsze. Ucaluj swojego Aniolka i niech wraca do zdrowka, bo od poniedzialku nowe szalenstwa w zlobku.
nimfii niestety w drugiej ciazy nikt sie z naminie piesci, za duzo obowiazkow,
Moja piszczalka zaczela koncertowac, idziemy robic golabki, odezwiemy sie pozniej. Udanego dzionka
PS też mam zawsze kocyk w koszyku p od wóziorem 
Jak dziś samopoczucie małej??
Maz tez sporo pomagal, naprawde moglam pozwolic sobie na odpoczynek i cisze przedewszystkim! Maciek jeszcze sypial na drzemki ze 3h dziennie a wieczoram szedl gdzies z tata. No inaczej bym tego okresu ciazowego chyba nie przetrwala
Mam na mysli rodzine rzecz jasna.... Moj tata sporo nam pomaga, ale czasem tez wkurzaja mnie jego madrosci - jak wczoraj jak wyszlam na spacer z Kuba to najpierw mowil ze on na pewno zmarznie, bo wiatr wial i ze sie bardziej rozchpruje, a jak mial z nim wracac do domu to sam z nim zostal o godzine dluzej jak mlody zasnol! Gdzie tu rozsadek
moja mama to juz w ogole z najmadrzejscymi radami wyskakuje... Kiedys to bylo na codzien - wszystko wg niej robilam zle
Teraz widuje ja raz na dwa tygodnie, ale jak już cos powie to az mi sie nie chce w dyskusje wdawac. Mąz tez czasem przegina.... Wczoraj mi cos takiego powiedzial, ze nie powinnam Mackowi dawac Bakusi tylko uczyc go jeść zupy czy szynke
Czasem mam wrazenie ze chlop nic nie rozumie jak chodzi o żywienie a juz na pewno pojecia nie ma jak ciezko jest nakłonic do jedzenia dziecko ktore ma odruch wymiotny jak probuje czegos co mu nie smakuje....

Pozostaje albo im cos powiedziec do sluchu, albo olac... Trzymaj sie dzielnie!