reklama

Listopad 2011

reklama
Witajcie mamuśki:-)
Dziewczyny ale wczoraj miałam sen :szok: Byłam znowu w ciąży, ale wszystko było zupełnie odwrotnie. Był juz 40 tydzień, ja przytyłam tylko 2 kilo ;-) , nie odczówałam zadnych dolegliwosci, urodziłam synka, który ważył 1600g i był zdrowiutki, a ja zaraz po porodzie wstałam, wziełam małego na ręce i zeszłam po schodach pietro nizej na oddział, nic mnie nie bolało :-D Ale normalnie tak dokładnie widziałam to dzieciątko.

A dziś rzeczywiscie piękna pogoda. Ma tak być do niedzieli. Rano pospacerowałysmy z Natalką, a teraz babcia ją zabrała. Zaraz bedą wracać.

gola a moze spróbuj tych pieluch 4+ ? Ja nie widziałam specjalnej różnicy miedzy nimi a 4, wiec szybko przeszliśmy na 5. Ale moze rozmiarem nie są wieksze, a bardziej chłonne?
Do okulisty poszłam z Natalką, bo tak czasami miałam wrazenie jakby delikatnie zezowała. Juz od jakiegos czasu tego nie obserwowałam, ale wolałam sie upewnić. Na szczęście wszystko ok :-)

onanana bidulka ta Twoja Majeczka. Oby szybko jej to przeszło! Pewnie gorzej znosi zetknięcie z wirusami złobkowymi. Zdrówka dla niej!
A ten złobek to Wam sie na prawdę trafił. Fajnie, ze jesteście zadowolone, zwłaszcza Majeczka:tak:

mirelka ja też czasami w parku sie dziwnie czuję jak moja jedyna jest bez czapki;-)Ale wychodze z załozenia, ze lepiej nawet jak by miała lekko zmarznąć niz się przegrzać.

mery-beth ja takiego spiworka do wózka to nawet nie kupuję. Natalka to sobie nawet nie da załozyć tej osłonki od wózka. Ona lubi swobodę:-D
Mam nadzieję, ze wyniki testów będą zadowalające! Czekam na wieści!

angie super, ze Kinga lepiej sie juz czuje. Oby szybko doszła zupełnie do siebie!

Ssabrina oj to współczuję humorków Samiego. U nas przeszły jak tylko ząbek sie przebił, wiec mam nadzieję, ze u Was tez tak bedzie i to szybko!

filipkowamama fajnie, ze z Zuzią juz dzis lepiej. Oby to rzeczywiscie był ten ząbek i wszystko juz przeszło!

nimfii super, ze Kubus juz zdrowy! Fajnie, ze miło spędziłas czas z koleżanką, a i jej sie to pewnie też przydało.

syl super, ze mały juz lepiej sie czuje! Powodzenia jutro na sesji. Fajna sprawa, my też taka ostatnio mieliśmy:-)

margana tak ciążowo sie ostatnio robi ;-) bo i ja i moja kolezanka tez mialismy ostatnio ciązowe sny :tak: Oczywiscie takie lekkie i przyjemne - mogloby byc tak w realu, zwlaszcza z porodem :tak:

Hej maminki wpadam na chwileczkę powiedzieć że u nas wszystko ok. Wróciliśmy od mojej mamy zadowoleni z wyjazdu tylko Olek wstał dziś rano i szukał "Ani" (mówi tak na mojego bratanka Michasia ). W poniedziałek mały zrobił pierwsze samodzielne kroczki aż cztery. Widze że chce chodzić ale boi się puszczać. Zauważyłam też że zaczął mocno się siniaczyć, musze w poniedziałek iść na pobranie krwi i sprawdzić krzepliwość i z wynikiem do hematologa zadzwonić.

Wczoraj mąż przygotował mi kolację przy świecach i winku urodzinową, super było.Oluś grzecznie spał całą noc bez budzenia, jadł dopiero o 6 i dospał do 8. Dzis od rana mieliśmy gości nawet spaceru nie zaliczyliśmy ale za to jutro jedziemy na wieś do teściów. Miłego weekendu.

Marry Dziękuję za życzenia :)

Onanana Dużo zdrówka dla Majusi wiem co znaczy chore dziecko w domu i wszystko na Twojej głowie.

Ostatnia edycja:
reklama
filipkowa oj wkurzyłam się bo was nadrobić nie mogłam i nie pisze-mam nerwa ;-):wściekła/y:
U nas oki mała dziś w nocy numer mi odstawiła od 2.30 do 5 spać nie chciała i z nią tańcowałam światłą nie świeciłam.Idę zaraz spać bo ciekawe jak dziś ...a tak ogólnie to oki zdrowe jesteśmy i wszystko w porządku aaa i mała już kroczki sama próbuje po trochu ale chodzi na palcach i chyba jej trudniej.
helenka fiu fiu takiej kolacji to dawno u nas nie było:-pa Olek fajnie ci śpi zazdroszczę;-)
onanana zdrówka dla Majeczki jak po wizycie u lekarza???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry