Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wyściskał mnie, wycałował... :-):-) 

Debatowaliśmy, kiedy iść na USG, bo miałam wcześniej problemy i ciążę biochemiczną... Chyba się wybierzemy z końcem marca, w okolicach 6 tyg.
:-)
no i wielkie gratki 
a potem dopiero mozna bylo zaczac cos gotowac 
Ja to osobiscie za cola nie przepadam wole sie napic soku
albo zwyklej wody :-) ale jak bedziesz na wizycie u lekarza to sie wypytaj wszystkiego :-) A co do jedzenia to ja rano jestem glodna ale jak zjem sniadanie to potem juz tego zaluje bo muli mnie pare godzin,tak mi wtedy ciezko na zoladku itd. ale ani razu nie bylam w wc
a popoludniu to znowu wszystko nadrabiam jem wszystko co popadnie 
strasznie się cieszę że będziemy razem na kolejnym wątkuJestem z powrotem! :-) Powiedziałam mojemu M. i był taki szczęśliwy, ze szok!!!Wyściskał mnie, wycałował... :-):-)
Debatowaliśmy, kiedy iść na USG, bo miałam wcześniej problemy i ciążę biochemiczną... Chyba się wybierzemy z końcem marca, w okolicach 6 tyg.
AniaSm - o, jaki ten świat mały!!! Hej kochana!!! No to będziemy miały listopadowe dzieciaczki!!! :-):-) A na kiedy masz termin dokładnie i który to tydz. u Ciebie? Byłaś może już u lekarza?
Dziękuję wszystkim serdecznie za gratulacje i za przemiłe przyjęcie!!!