reklama
mary-beth
Fanka BB :)
Jestem z powrotem! :-) Powiedziałam mojemu M. i był taki szczęśliwy, ze szok!!! 
Wyściskał mnie, wycałował... :-):-) 

Debatowaliśmy, kiedy iść na USG, bo miałam wcześniej problemy i ciążę biochemiczną... Chyba się wybierzemy z końcem marca, w okolicach 6 tyg.
AniaSm - o, jaki ten świat mały!!! Hej kochana!!! No to będziemy miały listopadowe dzieciaczki!!! :-):-) A na kiedy masz termin dokładnie i który to tydz. u Ciebie? Byłaś może już u lekarza?
Dziękuję wszystkim serdecznie za gratulacje i za przemiłe przyjęcie!!!

AniaSm - o, jaki ten świat mały!!! Hej kochana!!! No to będziemy miały listopadowe dzieciaczki!!! :-):-) A na kiedy masz termin dokładnie i który to tydz. u Ciebie? Byłaś może już u lekarza?
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Pozalatwialam wszystko :-) z kumpela jeszcze po miescie pochodzilysmy troszke pogadac trzebalo
:-)
Mary-beth witam Cie serdecznie i Ja
no i wielkie gratki 
Oczywiscie po powrocie pierwsze co zrobilam to do lodowki bo mi kiszki graly juz niezlego marsza
a potem dopiero mozna bylo zaczac cos gotowac 

Mary-beth witam Cie serdecznie i Ja

Oczywiscie po powrocie pierwsze co zrobilam to do lodowki bo mi kiszki graly juz niezlego marsza

a mnie ostatnio nic nie smakuje, mam taki straszny wstręt do mięsa i nawet obiadu mi się nie chce robić, bo mnie odrzuca strasznie. Piję sobie colę na nudności, ale boję się przesadzić. Słyszałyście może czy picie coli na coś wpływa? Wiadomo, że jest kofeina, ale to jak w herbacie w sumie.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
ponko nie ktorzy twierdza ze nie wolno inni ze wolno tylko oczywiscie z pewnym umiarem
Ja to osobiscie za cola nie przepadam wole sie napic soku
albo zwyklej wody :-) ale jak bedziesz na wizycie u lekarza to sie wypytaj wszystkiego :-) A co do jedzenia to ja rano jestem glodna ale jak zjem sniadanie to potem juz tego zaluje bo muli mnie pare godzin,tak mi wtedy ciezko na zoladku itd. ale ani razu nie bylam w wc
a popoludniu to znowu wszystko nadrabiam jem wszystko co popadnie 

martynka21640
Początkująca w BB
Brzuszek już nie boli
to był chwilowy ból ;p Ale za to po obiadku musiałam trochę czasu spędzić w toalecie ;/ haha jedzenie obiadu poszło na marne ;p
AniaSm
Fanka BB :)
strasznie się cieszę że będziemy razem na kolejnym wątkuJestem z powrotem! :-) Powiedziałam mojemu M. i był taki szczęśliwy, ze szok!!!Wyściskał mnie, wycałował... :-):-)
Debatowaliśmy, kiedy iść na USG, bo miałam wcześniej problemy i ciążę biochemiczną... Chyba się wybierzemy z końcem marca, w okolicach 6 tyg.
ja mam termin na 11 listopada
u mnie na stronie komuny piszę że cieżarna może się zgłosić do lekarza w 9tc a usg u mnie robią dopiero połówkowe , no chyba że pójdziesz prywatnie albo trochę naściemniasz lekarzowi że się martwisz bo coś tam coś tam , przy Kubie miałam fajnie bo miałam koleżankę w szpitalu na stażu i też była w ciąży więc po godzinach jechałyśmy sobie do kliniki robić usg
mnie naszło na pierogi i lepiłam ruskie
angie80 to jesteśmy wrześniowe panny młode
Ostatnia edycja:
reklama
W Irlandii pierwsze usg robia miedzy 12 a 14 tyg ale mozna sie wybrac prywatnie do polskiej przychodni na wczesniejsze usg i wlasnie zamierzam tak zrobic i umowic sie na poczatek 8 tyg. Chce sie przekonac ze wszystko oki i nie wytrzymalabym jeszcze ok 8 tyg.