Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wkurzyłam się tylko,bo strasznie mi sie w głowie kręciło,ze nawet chodzić nie mogłam,a przecież chciałam żeby szybciej akcja szła.więc jak dla mnie to wcale fajnie nie było,tylko dziwnie.Teraz raczej się na ten gaz nie zdecyduję tym bardziej ,ze to też płatne
Do jakiego gina chodzisz? Ja do dr Mączki,powiedział mi ostatnio,ze ten gaz to koszt ok 150-200zł,ale nie był pewien.Ja na szkołe rodzenia nie chodze,a tam pewnie położne mówiły jakie są koszty,więc się zbytnio nie orientuję. Na Opolankach tez kiedyś pisałam,ale już dawno.Zmieniło się tam teraz towarzystwo,za to z dziewczynami z "poprzedniej kadencji";-) spotykam się bardzo często,zwłaszcza,ze blisko siebie mieszkamy
ja pół dnia przespałam
teraz się zbieram po młodego do przedszkola,to zaraz da mi wycisk
Chyba wygonię męża po mleko i ser i też sobie zafunduje pyszny podwieczorek. Normalnie ślinotoku dostałam
Byłam w Ikei dokupiłam parę drobiazgów i dwie półki nad sofę do pokoju maleńkiej. Dokupiłam też koszyczków białych wiklinowych - mięli promocję Kup jeden drugi za 50% ceny, więc zakupiłam dwa kwadratowe i komplet 3 różnej wielkości okrągłych- fajna i praktyczna ozdoba pokoju. Zjadłam mega obiad , dwa ciacha i galaretkę, do tego sok z marchwi i dodatkowo drugi aloesowy - toczyłam się jak stonka po tej Ikei 
. Jutro tylko przyjdzie chłop montować rolety w oknie, firana się szyje i finito.
ogólnie to nie mogę narzekać na sen śpię lepiej niż przed ciążą a to może dlatego że jak chodziłam do pracy to bałam się że zaśpię i spałam na czuja a wstawać musiałam o 5rano.

W Biedronce kupiłam 3-pak chusteczek Huggies (192 szt.) za 9,90zł (wychodzi 5 gr za szt., także nieźle, swego czasu upolowałam chustki Pampersa, tam wychodziło po 7 gr.za szt.) Były też jumbo paki pieluch, ale najmniejsze 5-9 kg i nie brałam.