Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ze spacerku nici
mała fajnie sobie dziś śpi
obiad tylko ugotowałam a i schowałam już świąteczne rzeczy mikołaje, choinki itp

anek ja tak samo przy starszym synu nie wiedzialam jak mam postapic gdy nie budzil sie w nocy, bo w glowie mialam zalecenie ze szpiatla zeby karmic co 2h i na poczatku wybudzalam biedaka, a on nie chcial jesc. Odpuscilam mu jak mial 6tyg i wtedy zaczol mi dluzej spac, nie budzilam go ale sprawdzalam czesto czy oddycha.
katerinka Jak chodzi o spanie to mam pytanie - czy mala spi na poduszce czy na plaskim?
Moj Kuba przekreca glowke na obie strony a czasem nawet trzyma ja na prosto. Teraz spi na poduszce - kloin wiec jest mu latwiej o to. Moze nie trzeba sie martwic ale z tego co pamietam po Macku (on tez na jedne strone ukladal glowe - to efekt niedotlenienie okoloporodowego) to musialam mu jak najczesciej glowke przekrecac na drugi bok. Wiec dobrze bedzie jak powiesz o tym rechabilitantowi![]()

głowa przekręcona
no i wtedy nie mógł mi przerwać i musiał do końca czytając mnie "wysłuchać" . to był super sposób do zaczęcia rozmowy.
Hej dziewczyny
Odkąd ją przestawiliśmy na łóżeczko już nie chce nam na rękach zasypiać... wcześniej zasypiała z nami, przy bujaniu na rękach, a teraz tak jest rzadko, teraz woli jak się ją położy do łóżeczka, chwilę poduma, pociumcia smoka i grzecznie odpada po jakiś 5 minutach... a ja czasem z przyzwyczajenia, jak widzę że jest zmęczona to ją noszę i bujam i usupianie się przedłuża, muszę sobie wbić do głowy to łóżeczko bo tak już chyba zostanie
mnie to przybywanie dnia tak strasznie cieszydepresji się można nabawić od tej jesieni
ja już dni do wiosny odliczam
no i rzeczywiście u mnie 16.30 i jeszcze widno za oknem
![]()

dziewczyny chyba coś wisi w powietrzu, albo to ta cholerna, depresyjna pogoda tak działa, bo ja też ostatnio miałam sprzeczkę z moim mężem
wkurzyłam się bo wyszłam z domu do siostry do szpitala pogadać na chwilę, a on dzwoni kiedy wracasz bo mała płacze! a jak ja siedzie sama w domu to niby cały dzień śpi a ja relax ;-)to mu pokazałam jak wygląda relax w moim wykonaniu i zrobiłam sobie dzień z życia mężczyzny
nic nie robiłam cały dzień spałam i jadłam :-) zrobiłam taki sajgon w domu, że jak wrócił to mu kopara opadła i zaczął szybko sprzątać bo jego ojciec miał przyjść, jak opowiadałam to dla mojej mamy to się śmiała.
ale nie jestem pewna teraz co do tego bo siostra teraz nie latala do PL z malym dzieckiem bo z dwojka juz gorzej a i nie ma takiej potrzeby :-)

jak wybijala 18 to juz byl tak nieznosny bo zmeczony ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok i bede wrzeszczec
no ale po butli zasnal i spi od tej 18 az do teraz