onanana
Fanka BB :)
katerinka popieram, ze wspólne kąpiele są super
Już jakiś czas temu tutaj pisałam ze bardzo polecam
Ja też się zawsze obmywam najpierw... I Majka tez bardzo to lubi. Kilka dni temu kupiłam na gruperze karnet na basen - "Pływanie Szkrabów",muszę zapytać pediatrę co o tym myśli;-) Ja ją kąpię codziennie. Ja się kąpię często 2 razy na dzień i nie wyobrażam sobie dnia bez wanny więc nie będę jej odbierać tej przyjemności;-)
Co do spania to Maja tez ma rączki w gorze i zauważyłam że główkę odwraca w stronę pieluchy. Trzeba jednak kontrolować na którą strone dziecko ma odwróconą główkę żeby uniknąć zniekształceń. Tak mi się wydaje przynajmniej. Także moze warto "namowić ją" na ukladanie glowy raz w jedna raz w drugą stronę... muszę sama poobserwować małą pod tym kątem...
Już jakiś czas temu tutaj pisałam ze bardzo polecam
Ja też się zawsze obmywam najpierw... I Majka tez bardzo to lubi. Kilka dni temu kupiłam na gruperze karnet na basen - "Pływanie Szkrabów",muszę zapytać pediatrę co o tym myśli;-) Ja ją kąpię codziennie. Ja się kąpię często 2 razy na dzień i nie wyobrażam sobie dnia bez wanny więc nie będę jej odbierać tej przyjemności;-) Co do spania to Maja tez ma rączki w gorze i zauważyłam że główkę odwraca w stronę pieluchy. Trzeba jednak kontrolować na którą strone dziecko ma odwróconą główkę żeby uniknąć zniekształceń. Tak mi się wydaje przynajmniej. Także moze warto "namowić ją" na ukladanie glowy raz w jedna raz w drugą stronę... muszę sama poobserwować małą pod tym kątem...
no ale widac ze syncio wyspany i rozgadany na calego,teraz lezy i widac juz zmeczenie tego wszystkiego z rana co robil
duzo ubranek na 62 juz ma ciasne i krotkawe,nawet kombinezony sa juz tak na styk
Rosnie ten moj maly mezczyzna jak na drozdzach