Witajcie kochane, my ostatnio też korzystamy z pięknej pogody, a Igor dziś pierwszy raz pójdzie na dwór w spacerówce. W końcu ponieważ dziś do nas przyszedł to jazda próbna już się odbyła po pokoju i jest zachwycony. Z zadowolenia aż sobie mruczał pod nosem, hehe.
No i chyba my w końcu dołączamy do ząbkowiczów, nie wiem od którego momentu liczyć że jest już żabek, ale u nas na dziąsełku dolnej jedynki jest wyraźna kreseczka pozioma i ząbek to pewnie kwestia dnia, może dwóch. Tak jak pisze Anek, niestety mały wymaga coraz więcej uwagi i bywa marudny, ale co tam, już nie mogę doczekać się pierwszych zdjęc naszej wiewiórki.
Mikado - dziękuję za radę z oklepywaniem, bo od dwóch dni to robię i jakoś mniej kaszle. Dziś tylko trochę rano, ale to przez suche powietrze bo ja też czułam, ze jakoś gorąco było.
Anek - gratuluję ząbka
andrzelika - ale twój syn zdolniacha jest, u nas jeszcze żadne konkretne słowo nie padło, czekamy
gola - mam nadzieję, że niedługo wszystko tak wam się poukłada że szybko zapomnicie o problemach, które macie dzisiaj, wiesz ja też jak mi jest ciężej ( a wiadomo, każdy ma takie dni) to sobie myślę, że zawsze mogło być gorzej i na co dzień człowiek nie zdaje sobie sprawy z tego jakie nieszczęścia go omijają. Nie zawsze jest to pociechą bo trudno niczym się nie przejmować ale trzeba próbować. Trzymam kciuki.
helenka - biedny oluś, a konsultowaliście to z kilkoma lekarzami? Bo czasami jest tak, że jak nie ten to inny potrafi znaleźć rozwiązanie.
mim - ja bym chyba zemdlała z nerwów na twoim miejscu, mam nadzieję, ze dziś jest już lepiej
onanana, marttika - życzę Wam, żeby te ostatnie dni w domu z dzieciaczkami były najspokojniejszym okresem pod słońcem, pozbawionym wszelkich skoków rozwojowych, ząbkować, etc. No ale chyba o nas nie zapomnicie??
A ja wczoraj, mimo, ze święto

miałam intensywny dzień zakończony masą prasowania, ja Igorowi wogóle rzeczy na co dzień nie prasuję, ale zdarza się, ze jak mnie coś najdzie to od czasu do czasu poprasuję dla świętego spokoju, no i wczoraj naszło, hehe
Miłego dnia