Gola84
Fanka BB :)
Dzień dobry kochane wreszcie u mnie lepszy humor, macie rację wszystko się w końcu poukłada!
martttika- kochanie, musimy myśleć pozytywnie, bo niczego i tak na razie nie zmienimy, a takie dołowanie się tylko pogarsza sprawę, damy radę , bo silne z nas baby są!!

ponko - gratki dla Fifiego!!!!!!!!
helenka - kurcze, a więc intuicja Cię nie zawiodła, współczuję zapalenia ucha, biedny Oluś - która miała z nas to wie jaki to ból :-( Kurcze piszesz, że to już 4 raz, lekarze muszą coś zaradzić, musi być jakaś bakteria, skoro stan zapalny ciągle wraca!!
angie - sto lat dla Waszej gwiazdeczki na te 6 mcy+1 dzień, fajno, że mała taka grzeczna
Pola się nam też ostatnio "się naprawiła"
Cocca - współczuję jelitówki :-( Też miałam , chyba 2 m-ce po porodzie, Pola się nie zaraziła, Franuś też pewnie będzie zdrowy
Fajnie, że Wam młody przespał całą nockę, może już mu tak zostanie?
U mnie nigdy praktycznie nie ma cichych dni, ale za to żremy się jak pies z kotem, ostatnio niemalże codziennie :-( Sama nie wiem, co gorsze... i czemu tak się kłócimy, chyba te wszystkie problemy powoduję, że jesteśmy bardziej nerwowi:-(
AniaSm - i ja zazdoszczę dyżurujących mężoof
Od urodzenia Poli jeszcze nikt inny do neij w nocy nie wstał :/
asia - też śmigamy w spacerówie od jakichś 3 dni, Pola zachwycona bo wszystko widzi , myślę, że i Zuzince się spodoba
Dobrze, że to tylko 3 dniówka, mam nadzieję, że mała już czuje się całkiem ok
U nas kobitki cudne słonko i cd upałów, choć zapowiadali już burze wczoraj. Po południu jedziemy do mojej Hani ( mamy chrzestnej Poli) na grilla. Cieszę się bardzo, mam nadzieję, że Polcia będzie grzeczniutka

PS dziś też Poła (tak ją woła córa niespełna dwuletnia sąsiadki, stoi na balkonie i woła Pooołłłaaa
) wstała przed 7 
miłego dnia laski!

martttika- kochanie, musimy myśleć pozytywnie, bo niczego i tak na razie nie zmienimy, a takie dołowanie się tylko pogarsza sprawę, damy radę , bo silne z nas baby są!!

ponko - gratki dla Fifiego!!!!!!!!
helenka - kurcze, a więc intuicja Cię nie zawiodła, współczuję zapalenia ucha, biedny Oluś - która miała z nas to wie jaki to ból :-( Kurcze piszesz, że to już 4 raz, lekarze muszą coś zaradzić, musi być jakaś bakteria, skoro stan zapalny ciągle wraca!!
angie - sto lat dla Waszej gwiazdeczki na te 6 mcy+1 dzień, fajno, że mała taka grzeczna

Cocca - współczuję jelitówki :-( Też miałam , chyba 2 m-ce po porodzie, Pola się nie zaraziła, Franuś też pewnie będzie zdrowy
AniaSm - i ja zazdoszczę dyżurujących mężoof
asia - też śmigamy w spacerówie od jakichś 3 dni, Pola zachwycona bo wszystko widzi , myślę, że i Zuzince się spodoba
Dobrze, że to tylko 3 dniówka, mam nadzieję, że mała już czuje się całkiem okU nas kobitki cudne słonko i cd upałów, choć zapowiadali już burze wczoraj. Po południu jedziemy do mojej Hani ( mamy chrzestnej Poli) na grilla. Cieszę się bardzo, mam nadzieję, że Polcia będzie grzeczniutka

PS dziś też Poła (tak ją woła córa niespełna dwuletnia sąsiadki, stoi na balkonie i woła Pooołłłaaa

) wstała przed 7 
miłego dnia laski!
no ale jakoś muszę je opalić przez spodnie raczej się nie da
Mam nadzieję, że taka tego przyczyna, bo wczoraj po raz pierwszy zjadł pół biszkopta... Narazie zasmarowane kremikiem i zobaczymy.

Nocka u nas ok butla o 22:30 a potem dopiero po 4 wiec sobie pospalam no a i rano zesmy tez pospali bo Sami wstal juz oczywiscie po 6 ale po 7 dostal butle i przygarnelam go do siebie bo mialam taki bol glowy zaraz z rana ze szok i nie mialam ochoty jeszcze wstawac no i Sami byl taki kochany i zasnal razem ze mna obudzil mnie dopiero po 10
jest maly niby i na razie nie chce wyslac mnie na zabieg baba i teraz dala mi jakies czopki i mam wrocic za 3 tygodnie o zobaczy czy jest poprawa jak nie to dopiero wtedy posle mnie na zabieg usuniecia