nimfii kupujemy jeden duży prezent od Babci, wujków i Cioci. Drugą hulajnogę bo już potrzebuje wiekszej. Tu jest link
Maxi Micro Scooter Red T-Bar. Buy Now At Micro Scooters UK
miał teraz tą mniejszą dostał na drugie urodziny, jestem z niej bardzo zadowolona, ale cena jest powalająca na kolana.od nas jeszcze 2 resoraki do kolekcji.
maggipka tak jak mówisz ja dziś ominełam karmienie o 6 rano tylko po prostu wziełam do siebie i spałysmy. Musze ominąc to karmienie o 3 bo jest bez sensu. Super, że Wasze spotkanie wypaliło,jak sie kogos zobaczy w realu to już inaczej. Fajnie, że u was nocki przespane i że Amelcia taka towarzyska ja to sie śmieje, że moje Dziecie lepiej zachowuje sie gościach niż w domu :-)
asia no to szczepienie jest zawsze wielką niewiadomą. Ja z pierwszym dzieckiem nawet nie miałam świadomości, że takie cuda sie mogą dziać po tej szczepionce, czasami lepiej nie wiedziec chyba. U mnie obyło sie bez żadnych skutków ubocznych i tego Wam życze. U nas od wczoraj luźne kupki może trójki idą. zazdroszcze Wam(
maggipka) tej zumby. Ja ćwiczyłam tylko na xboxie :-)
gola no cisza tu, ale ja ostatnio też niby siedze w domu, ale na kompa czasu brak. Jak tam Mama? wiadomo chociaż mniej wiecej kiedy wyjdzie?
winki to ogarnianie sie po powrocie jest najgorsze :-) fajnie, ze juz na miejscu jesteście.
ankusch dwie pobudki na karmienie, plus dwie na przykrycie i pogłaskanie i znalezienie smoka. współczuje Ci mocno. Ja sama mam lekki sen i moja córeczka ma to chyba po mnie.
u nas nocka tragiczna. Jedzone było o 1,3 a 0 6 już nie dałam mleczka, bo co za dużo to nie zdrowo. Nie dałam mleczka to była duza kupka i jakos jeszcze zasnełyśmy. Wieczorm był smok w poprzek i gryzienie wszystkiego wiec chyba zabki sie odezwały. Apetyt wczoraj miała. idziemy sie ogarniac. Udanego dnia dziewczyny