mary-beth Marika miała juz trzy razy wirusówke,(ale tylko rozwolnienie) kurcze żeby sie nie odwodniła Wasza Malutka, moze zadzwon na pogotowie czy do szpitala. Jak sa wymioty to dziecko może sie moment odwodnić dlatego podają dziecku kroplówke.
Ja dawałam rosołek z ryżem, kisielek i makaron. Bo marchweki z ryzem nie chciała, ale to bardzo dobre na biegunke. Tylko, że Mia wszystko zwraca, wiec najważniejsze to picie,picie i jeszcze raz picie. Ja jak moja nie chciala pic, to nalewałam jej na zakretke od butelki wody i tak wypiła. Strasznie Ci współczuje. U nas w anglii tez panuje to cholerstwo :-(
gola jesteśmy z Tobą. Kurcze nawet mi sie już raz śniłaś. Dobrze, że próbujecie wszystkiego. Mam nadzieję, że pozbedą sie tej gorączki i szybko dobiorą odpowiednie leczenie. Ty też uważaj na siebie i dobrze, ze masz w sobie dużo siły i w ogole DZIEKUJEMY ze napisałaś. Przytulam mocno.
angie ja dawałam prawoślazowy, lipomal, kurde ale w żadnym nie odkryłam cudownego działania.
ankusch ja myśle, ze tak ok drugiego roku życia. Olaf mial naprzykład 2,5 roku jak mu kupilismy łożko. Ja Mariki jeszcze bym nie położyła na bezszsczebelkowym łóżku bo strasznie wedruje. ale są różne barierki na tapczaniki, wiec musisz popatrzeć. Łóżko przeważnie stoi przy ścianie to tylko jedna strona jest do zabezpieczenia i może lepiej bedzie spała.