Niuniunia20
Fanka BB :)
Maggipka doszła, doszła moja znajoma prosiła bardzo serdecznie Ci podziękować tak więc bardzo kochana dziękujemy za pomoc;***
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mie wczoraj tak zaatakowalo, ze szok! Tyle razy ja przebieralam, ze juz nie mam czystych pizamek, poscieli, po polnocy robilam pierwsze pranie! SZOK! Musze pokupowac zapasowe poduszeczki, kolderki, nawet chyba materac trzeba bedzie, bo wczoraj jedyne, co moglam zrobic, to przetrzec goraca woda i odwrocic... 
A Mia taka przestraszona! Obudzila sie z powodu pawia i tak sie przestraszyla!!! 
Bidulka... :-( Macie jakies rady, co dawac dziecku z zoladkowka do jedzenia, zeby nie pogorszyc, a zeby cos zjadlo? Dzis dostala 3 lyzeczki kaszki Sinlac i byl paw. Chlebka nie chciala... :-(
Jak siedzimy na dole to jego nie korci uciekać także luz, tylko w kuchni trzeba na niego uważać, ale dzisiaj powiedziałam STOP i jak zbliżał się do schodów ostrzegłam go, że schody i czekałam co zrobi. Zszedł sam. Ufff :-) Całe życie nie będę go prowadzić za rękę, więc niech kombinuje :-)
;-)
(zwłaszcza jak chce tam zwiać). Ogórki? U nas też królują! I to kiszone, ze słoika i pod każdą inną postacią. Ja ich tak nie cierpię, a on chyba darmową reklamę dla dziadka powinien robić