Witajcie sobotnio,
gola czekamy na wieści od Ciebie i cały czas trzymamy kciuki za Mamcie
angun nie obwiniaj się bo to wystarczy sekunda nieuwagi i gotowe, domyślam się że ciężko Ci było patrzeć jak Arturek płacze,ale na pewno już o tym nie pamięta i wszystko się ładnie wygoi
Dziewczyny my po wizycie u dentysty w czwartek byliśmy, Nadula ładnie pokazała zęby
uczyłam ją przez cały tydzień :-) wszystkie ma zdrowe tylko się dowiedzieliśmy że jak będzie starsza trzeba będzie podciąć jej wędzidełko bo ma przerosnięte i jak nie podetniemy to będzie miała diastemę pomiędzy stałymi jedynkami (teraz ma mega wielką
) zrobiła oczywiście hałasu w gabinecie, wszystkiego musiała dotknąć, każdego pokokietować 
a dziś byliśmy na tych zdjeciach dla babyboom i Nadul już nie potrafiła otworzyć buziaka, ale umyła ładnie ząbki i grzecznie siedziała na fotelu więc zdjęcia się udały, jak będą gotowe to się pochwalę
poznałam całą świtę babyboomową tzn Panie zarządzające
... fajnie było 
no i mój D. dostał się do policji i w marcu zostawia nas na pół roku :-
unsure: nie wiem jak ja to przeżyję no i nie wiem co z Nadią bo do żłobka nie ma miejsc a niani się boję :/ chyba będę musiała ją na cały tydzień (od pon do pt) oddawać do rodziców do Tomaszowa i będę weekendową mamusią czego nie przeżyję chyba :-
-(
(teraz D. pracował w domu więc z nią siedział)
ehhh... zobaczymy jak to będzie
życze Wam udanego wieczorku i idę robić pizze z rucolą i szynką parmeńską
(DZIŚ DZIEŃ PIZZY!!!!!)
gola czekamy na wieści od Ciebie i cały czas trzymamy kciuki za Mamcie
angun nie obwiniaj się bo to wystarczy sekunda nieuwagi i gotowe, domyślam się że ciężko Ci było patrzeć jak Arturek płacze,ale na pewno już o tym nie pamięta i wszystko się ładnie wygoi
Dziewczyny my po wizycie u dentysty w czwartek byliśmy, Nadula ładnie pokazała zęby
a dziś byliśmy na tych zdjeciach dla babyboom i Nadul już nie potrafiła otworzyć buziaka, ale umyła ładnie ząbki i grzecznie siedziała na fotelu więc zdjęcia się udały, jak będą gotowe to się pochwalę
poznałam całą świtę babyboomową tzn Panie zarządzające
no i mój D. dostał się do policji i w marcu zostawia nas na pół roku :-
(teraz D. pracował w domu więc z nią siedział)
ehhh... zobaczymy jak to będzie
życze Wam udanego wieczorku i idę robić pizze z rucolą i szynką parmeńską
(DZIŚ DZIEŃ PIZZY!!!!!)
) więc jedziemy na przeciwgorączkowych. Myśłę jaki syropek mogłabym jej na ten kaszelek i gardziołko podać bo nie mogę odróżnić czy to suchy czy mokry kaszel... Psikam jej tantum verde ale słabo to działa. więc czeka nas znowy wizyta u naszego pediatry o losie jak ja tego nie cierpię. Nie wiem dlaczego ona mi się rozchorowała...
nogi do gory, laptop w reke i smigamy ;-) z samym Kubom to jest odpoczynek ;-)