Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Filip dzisiaj wstał o 9.00 czyli godzinę wcześniej niż zawsze, może w parę dni przyzwyczaję go do tej 7 i będzie zasypiał wieczorem jak człowiek
O 8.00-8.30 mi się marzy ale nie wiem na ile jest to możliwe.
dzisiaj mlody juz nie spal od 5:30 wiercil sie u mnie w lozku tak przez 1h
Zauwazylam ze w dzien czesto-gesto zjada swoje rece caly czas poradzi trzymac je w buzi i chyba zeby mu dokuczaja i to dlatego a jak nie rece to rekawy
Wczoraj nam pogoda dopisala bylo slonecznie i dosc ladnie mimo wiaterku wiec po obiadku na spacer poszlismy i na plac zabaw,moje dziecie nie poradzi sie zabawic na placu zabaw przez 5 minut wszystko na kilka sekund doslownie i zaczyna wrzeszczec ze juz nie chce jedyna jego rozrywka jest bieganie,gonilam za nim wczoraj przez 40 minut na tym placu bo na niczym nie chcial sie bawic nawet jedna kobitka z usmiechem na twarzy mowila ze synek jest strasznie aktywny

wracam do PL i tutaj duzo cieplej i chociaż dzisiaj padało ale nie tak nieprzyjemnie jak w Londynie. A zdzwiło mnie, że w drodze na lotnisko wszędzie był śnieg a w Londynie nie leży
No ale to było w środę, wiem że pogoda lubi się szybko zmieniać, w czwartek nasi znajomi byli w Hyde Parku na rolkach. No i Doncaster jest chyba kawałek od stolicy, tez pogoda pewnie różna