reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

A ja siedzę dziś jak na bombie zegarowej zrobiłam drugą betę i czekam na wyniki na meila maja mi podesłać tak się boję chyba nie umiem się cieszyć większy strach mnie ogarnia niż radość już z samego rana pojechałam do Jana Pawła do sanktuarium dziękować za cud i prosić by to nienarodzone dzieciątko tym razem pojawiło się na świecie by wszystko było ok tak bardzo się boję .

Ostatnia edycja:
reklama
ulala ja tez jestem po dwóch poronieniach więc łatwo nie jest ale tak myślę, że grunt to dobre nastawienie i się niestresować, trzymam za nasze dzieciąiątka mocno kciuki wiem, że musi sie udać :-D pisz jak Ci beta wyszła, ja chyba tez w przyszłym tygodniu zrobię

pola witaj na forum mam nadzieję, że u Ciebie betka tez ładnie wzrośnie

matyjasowa a więc ciąża potwierdzona teraz tylko czekać na dziciuchnę z maleńkim serduszkiem

memete gratuluję drugiej kreski, a nakiedy masz termin?

agnieszka trzymam kciukasy za testowanie, daj nam znać co wyszło

rozrab gratuluję :-)

Jest wynik dzisiejszy 1403,9 przedwczoraj miałam 588,7 to chyba dobrze ? co wy o tym myślicie ciąża jest na pewno ale czy przyrost jest oki ?

witam wszystkie nowe mamy:-) i gratuluje fasolek:-)
coraz nas więcej

Jest wynik dzisiejszy 1403,9 przedwczoraj miałam 588,7 to chyba dobrze ? co wy o tym myślicie ciąża jest na pewno ale czy przyrost jest oki ?

bardzo ładny przyrost, nie masz co się martwić, w ciągu 48 godzin powinien być min 66% a ty masz ponad 200%

reklama
Pozdrawiam Wszystkie Listopadóweczki!!! Życzę Wam zdrowych Fasolinek tym zaistniałym i tym co w tym miesiącu zaistnieją!
My zafasolkowaliśmy 1 marca dokładnie rok temu, dziś moje dzieciątko kończy 3 miesiące:-) POWODZENIA!!

Do góry