reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

a ja nie mam mdlosci zgagi nic ..... i to mnie martwi .....bo jakies objawy powinnam chyba miec....... jedyne co jestem zmeczona i senna......
ja mialam usg w 4tyg i 5 dniu i pecherzyk widac bylo wiec teraz 26.03 mam nadzieje juz na dzidzi i serduszko

reklama
Dobra lecę zrobić rundkę po urzędach:szok: jak ja to uwielbiam!!!! Własnie dziewczyny pracuje może któraś z Was w wydziale komunikacji przy rejestracji samochodów?!?!?!

Ulala nie martw sie na zapas. Mnie na początku (jeszcze przed terminem@) piersi bolały tak mocno ze nie mogłam spac. Teraz jest zdecydowanie lepiej. Bolą jedynie wtedy gdy mocniej je dotkne.

Jakie badania miałas robione rano?

Robiłam hcg i morfologie w piątek zrobie jesze hcg i mocz .

Pytałam lekarza o luteinę to mi powiedział że albo to albo to i że dupek jest lepszy .

Co zemną jest cholerka że nie mogę donosić mąż wszystkie badania nawet dna nasienia miał i wszystko rewelacja a u mnie się coś pieprzy i nie wiadomo co , miałam rok temu histeroskopię laparo i nic nie znaleziono wszystko ok .Naprawde cud że ja mam tego synusia .

Matyjasowa, ja tez nie mam żadnych objawów ciazowych poza sennoscia. Cieszę sie bo dzięki temu mogę pracować, choć z drugiej strony chciałabym odczuć ze napewno jestem w ciazy!

ulala ale co sie dzieje ze mowisz ze nie mozesz donosci???

pola ja sie ciesze z jednej strony a z drugiej odrazu sobie wkrecam ze cos jest nie tak .....:(

Witam. Sylha ja pracuje w biedronce:) Wlaśnie dziś mam na 11 ale mi się nie chce iść normalnie masakra. Ja tez jakis szczególnych objawów ciąży nie mam, Czasami brzuch mnie zakuje jak na miesiączke i senność ledwo dziś rano zwlekłam się z łóżka. Ale wam zazdroszcze ja swego okruszka zobacze dopiero 3 kwietnia ale może bedzie juz serduszko. Normalnie nie mogę się doczekać. Miłego dzionka wszystkim życzę

Dziewczyny a czy pierwsze badania juz macie porobione? Ja niestety chodzę do ginekologa prywatnie i za wszystkie badania muszę płacić :( chciałam sie zapisać na NFZ ale najbliższy termin za 4 miesiące :(((( bylam u lekarza rodzinnego ale dał mi jedynie skierowanie na morfologie i mocz...

ulala ale co sie dzieje ze mowisz ze nie mozesz donosci???

pola ja sie ciesze z jednej strony a z drugiej odrazu sobie wkrecam ze cos jest nie tak .....:(

No właśnie nie wiem co się dzieje 3 razy już poroniłam teraz wielka niewiadoma czemu te dzieciątka tak szybko opuszczają mnie co tam jest takiego co im przeszkadza tego nie wiedzą lekarze tym bardziej ja .

Jak ja wam zazdroszczę że tak normalnie sobie żyjecie że tak łatwo udało wam się w ciąże zajść mnie tym razem może i też łatwo było bo sama przyszła nieplanowana ale zawsze latami się leczyłam by mieć drugie dzieciątko ale chyba nie jest mi to dane .

Jezu Miłosierny miej to dzieciątko w swojej opiece by tym razem wszystko się udało .

reklama
Do góry