reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Cześć Listopadówki ;) Witam też nowe Dziewczyny :))

Sunovia, nie martw się na zapas, będzie dobrze, sobie też tak mówię ;p
ja chcę iść jeszcze jutro na betę i tsh i umówić się na wizytę do gina.

Co do mieszkania, my mieszkamy w domu moich rodziców, mamy swoje piętro do dyspozycji i sporo przestrzeni, niedawno skończyliśmy remont, ale brakuje jeszcze sporo detali, lamp, zasłon itp. Podobają mi się białe błyszczące kuchnie, ale nie miałam odwagi na taką, tym bardziej, że pies w domu, jeszcze nie ma dzieci, więc meble muszą trochę "przeżyć" ;p

reklama
Cześć :happy2:
Czytam Was już jakiś czas, bo coś przeczuwałam, że to będzie TEN miesiąc:-)
Dzisiaj zrobiłam testy, dwa nawet, oba pozytywne, bardzo się cieszymy. T
o będzie nasze pierwsze dziecko, wyczekiwane:happy2:

Aha, termin mi wychodzi na 16.11.2012:-)

witaj i gratuluje:-)

Co do mieszkania, my mieszkamy w domu moich rodziców, mamy swoje piętro do dyspozycji i sporo przestrzeni, niedawno skończyliśmy remont, ale brakuje jeszcze sporo detali, lamp, zasłon itp. Podobają mi się białe błyszczące kuchnie, ale nie miałam odwagi na taką, tym bardziej, że pies w domu, jeszcze nie ma dzieci, więc meble muszą trochę "przeżyć" ;p

mi tez się podoba biel i rozwiązałam to tak że górne szafki będą w bieli a dół w kolorze wenge

sunovia ciaza potwierdzona przez lekarza,a wczorajsza beta to 10786 ;-)

ulala do gina chodze do osrodka zdrowia w biezanowie nowym.

ja w pazdzierniku skoncze 29 lat.

z objawow mam bolace piersi,podbrzusze,sennosc,czasem zawroty glowy,mdlosci na razie brak.

witaj gosiagro :)

co do kuchni, ja mam właśnie górne szafki biały połysk, a dół śliwa wallis
i jeśli chodzi o utrzymanie czystości to dolne szafki super, a góra ... no cóż - chciało się mieć ładnie, trzeba cierpieć :)

żabka, no to piękna beta :)

ja troszkę żałuję, że nie sprawdziłam jeszcze w piątek jak rośnie. ale w z drugiej strony co by to zmieniło. jak ma być dobrze to będzie. i na to liczę.

jeśli chodzi o objawy, to mnie czasem pobolewa podbrzusze, zaczynam czuć piersi, mdłości mi przeszły póki co, za to mam wilczy apetyt. i chyba tyle.

Witajcie. Ja wlasnie wstalam po popoludniowej drzemce :) tak bardzo nie mogę sie doczekać jutrzejszej wizyty. To bedzie mój 47 dc ale u mnie owulka sie opóźnia o ok 7 dni więc licze tak jakby to był 40 dc.
Sunovia, o której masz wizytę?

reklama
Do góry