Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja lekarzem nie jestem, ale moze dziecko bardziej pobudzic.
Jak masz mozliwosc to zadzwon do swojego lekarza albo innego lekarza albo do szpitala i sie spytaj. Bedziesz spokojniejsza
Finkemma nic dziecku nie bedzie przecież nie będziesz skakać przez cały dzień wogole lepiej to sie oszczędzaj na maxa żeby nie nadwyrężać drugiej stopy
Finkemma współczuję i radzę odpoczywać bo dodatkowe kilogramy i zmiana środka ciężkości nie pomagają w chodzeniu o kulach
ja dziś po wizycie :-) mały Staś czuję się świetnie i waży 1160 g :-) lekarz nie mógł się napatrzeć na usg ( powiedział że tak ładnego i proporcjonalnego płodu dawno nie widział ) a ja jak do tej pory przytyłam 10 kg. to chyba tragedii nie ma.
Mniam a ktory tydzien? Chodze tylko do wc ale to jest mordega o tych kulach boli mnie brzuch przy tym plecy no i noga oczywiscie. Kazdy podskok wyciska zemnie mase lez. Dopuki noga nieruchomo to jakos znosnie ale nawet male przesuniecie strasznie boli Ogolnie ciagle leze i sobie placze we wtorek mam wizyte u gina i prawdopodobnie nie pojde bo nie dam rady na tych schodach.
o rety finkemma trzymam kciuki, żeby noga szybko doszła do siebie i chociaż przestała boleć
ja na kolejną wizytę muszę jeszcze zaczekać bo mojej gince coś wypadło i dopiero 25.08 pójdę, a już jestem bardzo ciekawa jaki duży ten mój okruszek