a ja mam zamiar spiochy i pajace ubierac na noc a w dzien body dl lub krotki rekaw na to bluzeczka i do tego getry, spodenki czy polspiochy mam je z fajnych materialow i sa wygodne :-) przynajmniej tak mi siw wydaje.
pewnie pajace tez bede uzywac , ale lubie stroic dziecko, wiadomo bez przesady bo najwazniejsza jego wygoda, wiec nie bede od razu ubierac dzinsow , ale jak troche podrosnie a na chwile w gosci mozna wystroic w jakas ladna sukienke wygodna.
syna podobnie ubieralam i nie byl jakis skrepowany. rajstopki fakt na poczatek ciezko ubrac, wiec lepiej pod dresik wlasnie pajaca ubrac jak idziemy np na spacer.
sa rozne suszarki, lepsze sa pewnie te osobne ja mam pralko-suszarke, moze sie do niej przekonam , bede mniej ciuchow wkladac to mniej sie pogna.
narazie nie mialam parcia na jej uzywanie bo nie piore duzo, bo jestem z synem glownie, wiec na weekend jakies 2 pralki srednio prania a wole jak jest pogoda suszyc jak pisalam na balkonie, ale na zime to super sprawa i jak sie duzo pierze to juz w ogole ulatwienie :-) wiec jak sie ma miejsce i pieniadze to pewnie warto