Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już też po wizycie mala ma 1670 gram więc prawie pół kilo w 3 tyg, nie jest bardzo duża ale gin mówiła że proporcjonalnie przybiera i jest ułożona już główka w dół. W sumie dobrze bo jak się zapytałam czy jakby się jednak nie obroniła to miałabym cc to powiedziała że raczej nie że wielorodki zazwyczaj rodzą SN. Masakra nie dałabym się heheh
To ja jak życie bez suszarki mogę sobie wyobrazić chociaż wiadomo jakbym miała tyle prania co mama to pewnie to podstawą by była tak bez zmywarki nie potrafię. Wkładam do niej wszystko na bieżąco czasem mam kilka talerzy w krainie ale to nawet nie widac. Myje ręcznie tylko czasami i z bólem serca. Odkąd mam zmywarkę nigdy nie doplacalam za wodę, zawsze mamy jakiś zwrot. Wiadomo prąd bierze ale nie tyle co suszarka chyba. Jednak te sprzęty życie ułatwiają i spróbuję jeszcze z tą suszarka jak urodze może mi się sprawdzi, czas na pewno zaoszczędze na rozkładaniu i czekanie na pranie hehhe
Uwierzcie że na festynie z przedszkola byłam jedynq mama z grupy która przyszła zobaczyć przedstawienie, babki pochwaliły mnie i kazaly przekazać synowi, ale dumna jestem heheh a jaki on był jak Michał że sceny :-)
Pewnie większość rodziców w pracy, ale sporo mam wiem że nie pracuje a tylko ze mną jeszcze jedna w ciąży ale 15 tydz
Mama dzięki za rady. Braxtony jeszcze mnie zaczęły męczyć ojej... Dobrze ze to uczucie gorąca przeszło.
Tak sobie myślę skąd wiadomo ze to te dobre skurcze... Doktorka mi mówi niby ze te groźne są regularne np co 10min
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka