Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kinia nie wygłupiaj się i sie wstrzymaj jeszcze!!!!!!!!
Z tego co mi wiadomo kinia ma termin mniej wiecej tak jak ja czyli jest chyba ta ostatnią koncowka listopada a nawet początek grudnia, wiec mam nadzieje ze naprawde to falszywy alarm. Bo sama zaczne panikowac zaraz grrrrrrrr......
Jakiś ten wrzesień okropny.... Ja znowu na IP w nocy mialam skurcze nie spałam cala noc.. Do tego nudności i ból. Głowy okropny, nie wiem może to skutki uboczne luteiny...
Ale skurczy mam dość czekam na swoją kolej dam znać potem co i jak.
Czesc dziewczyny dzieki ze sie martwilyscie ze szpitala wypuscili mnie godz temu. Okazalo sie ze to nie wody i ze szyjka zamknieta jeszcze robili mi ktg przez prawie cala noc niby tez ok a jutro mam wrocic na scan :-( tak strasznie sie denerwuje .... musze sie cos przespac bo glowa mi peka ... oby wszystko na scanie bylo ok j maly siedzial tam jak najdluzej
Kinia, Ewel nie wyglupiajcie sie, trzymajcie sie i dajcie znac.
Tez mialam ciezka noc, młoda tak szalala, bol krocza, serca i myslalam ze pojade do szpitala :/
Dzisiaj jest lepiej i jeszcze do lekarza ide na wizyte to sie dowiem co i jak.