reklama
Kinia nie wygłupiaj się i sie wstrzymaj jeszcze!!!!!!!!
Z tego co mi wiadomo kinia ma termin mniej wiecej tak jak ja czyli jest chyba ta ostatnią koncowka listopada a nawet początek grudnia, wiec mam nadzieje ze naprawde to falszywy alarm. Bo sama zaczne panikowac zaraz grrrrrrrr......
Musimy jeszcze dwa miesiace wytrzymac ....
Z tego co mi wiadomo kinia ma termin mniej wiecej tak jak ja czyli jest chyba ta ostatnią koncowka listopada a nawet początek grudnia, wiec mam nadzieje ze naprawde to falszywy alarm. Bo sama zaczne panikowac zaraz grrrrrrrr......
Musimy jeszcze dwa miesiace wytrzymac ....
Jakiś ten wrzesień okropny.... Ja znowu na IP w nocy mialam skurcze
nie spałam cala noc.. Do tego nudności i ból. Głowy okropny, nie wiem może to skutki uboczne luteiny...
Ale skurczy mam dość
czekam na swoją kolej dam znać potem co i jak.
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Ale skurczy mam dość
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
kiniasw86
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny dzieki ze sie martwilyscie ze szpitala wypuscili mnie godz temu. Okazalo sie ze to nie wody i ze szyjka zamknieta jeszcze robili mi ktg przez prawie cala noc niby tez ok a jutro mam wrocic na scan :-( tak strasznie sie denerwuje .... musze sie cos przespac bo glowa mi peka ... oby wszystko na scanie bylo ok j maly siedzial tam jak najdluzej
stokrotka
Kinia, Ewel nie wyglupiajcie sie, trzymajcie sie i dajcie znac.
Tez mialam ciezka noc, młoda tak szalala, bol krocza, serca i myslalam ze pojade do szpitala :/
Dzisiaj jest lepiej i jeszcze do lekarza ide na wizyte to sie dowiem co i jak.
Tez mialam ciezka noc, młoda tak szalala, bol krocza, serca i myslalam ze pojade do szpitala :/
Dzisiaj jest lepiej i jeszcze do lekarza ide na wizyte to sie dowiem co i jak.
reklama
finkemma
KiniA dobrze że nie urodzilas. Ewel trzymaj się .