Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mama_32 trzymam sie trzymam
Choc juz 8 dzien, to jednak dlugo...
Ewel - u mnie te skurcze sa wtedy, gdy brzuch mi twardnieje i tak spina sie, unosi sie do gory...
An_ma, trzymaj sie!
Dzis sie ucieszyłam bo pojawiły sie terminy do mojego prowadzącego w luxmed w innej placowce, co czwartek będzie przyjmował, wiec juz jestem spokojna ze doprowadzi mi ta ciąże.
a ja dzisiaj poodkurzalam, kurze poscieralam , ubikacje umylam..reszta jutro bo mi sie juz nie chce.
pogoda taka sobie i zastanawiam sie co robic z synem po poludniu, maz nie przyjezdza i tak dziwnie sie czuje , ostatnio nie bylo go na weekend chyba z pol roku temu. syn teskni ciagle pyta kiedy tata bedize, az mi go szkoda :-(
Dzieki dziewczyny hahah musimy trzymac sie do konca :-) ja corke tez urodzilam 14 dni po terminie. .. dzis pokupowalam wiekszosc rzeczy dla malego wanienke reczniki etc ..