reklama

Listopad 2015 :)

Agami mnie wziernikuja niestety... I sobie uswiadomilam ze w pt tydzień temu 2 razy mnie badali... Plus posiew w pn tez plus posiew w śr tez plus posiew i wczoraj... Mówiłam ze posiew mam wynik 3 dniowy... Nie idę juz nigdzie dość tego grzebania:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mnie tylko raz w tej ciąży badali wziernikiem a tak to zawsze ręcznie szyjkę i tyle...
Eh ja dziś mam lenia nic mi się nie chce tylko tyle co do sklepu się przeszłam a tak to w łóżku siedzę już mi się nudzi takie leżenie i nic nie robienie:)

Mnie zawsze nie wiem od czego to zalezy, nie cierpie tego bo boli ale co poradzic. Czesto na drugi dzien mam w wydzielinie hmmm takie wloski brazowe ale wiem ze to z tego.
Kazda z nas jest inaczej ukrwiona wiec jedna bedzie zawsze plamila inna czasami a jeszcze inna nigdy.
Ja Ewel absolutnie nie mowie tego co mowie w zlych zamiarach ale szkoda mi ciebie i dzidzi ze tak to bardzo przezywasz. Bo wiekszosc z nas ma to samo co ty ale na to nawet uwagi nie zwroci. Jak mloda sie urodzi to dopiero sie zacznie nerwowka i musisz sobie zaczac jakos radzic z tym strachem bo owszem przy dzieciach treba byc czujnym i miec oczy w dup.e ale tez bez przesady bo wysiadywanie ciagle u lekarza naraza dziecko na kontakt z roznymi chociazby chorobami. Ciezko jest to wyposrodkowac ale trzeba. Musisz uwoerzyc w to ze jest ok nic sie nie dzieje masz brextony ale nic nie robia szyjce gdyby mialy ja skracac juz dawno by to zrobily. Tobie sie skroci i bedziesz miala skorcze ale dopiero za jaki czas do porodu. Tylko zebys znowu ze skrajnosci w skranosc nie popadla i nie urodzila na kanapie hahaha

Mnie lekarz bada ręcznie :-)

Ale pierwsza ginka prowadząca badała mnie na kazdej wizycie wziernikiem szczegolnie jak pobierala cos. I mowila ze po tym moge miec brunatne plamenia bo jeszcze teraz zmienili jakies tam przyrzady do pobierania na bardziej drapiące i a tak ukrwione szyjki itp latwo podraznic.

Ewel mialas tego zdecydowanie za duzo w ostatnim czasie wiec to pewnie to. Daj sobie odpocząc od IP i naprawde nie martw sie musisz sie troszke poddac naturze nie myslec za wiele obserwuj, nie sądze zeby cos tak nagle sie dzialo jak mialas tyle badan w krotkim czasie.
Juz naprawde jestes daleko i dzidzia nawet jakby miala sie urodzic to da sobie rade jak mowia inne dziewczęta.

Trzymaj sie odpoczywaj ogladalas juz Pamietniki Vampirow? ;-)

Ja dostalam wlasnie ogromnego kopa w żebra pierwszy raz auauauauauauauau....zabolalo, za co sie pytam synu za co????:-)

mysle ze tak to moze bywac z pierwszym dzieckiem-czlowiek jest zielony i na wszystko reaguje zeby czegos nie przeoczyc.Natomiast ewel wierz mi ciaza to pikus :) potem to dopiero sa problemy, rozsterki i zmeczenie :)

Malaja, ja tez mam wrazenie ze moja znowu sie przekrecila. Inaczej ja czuje, bardziej po bokach wiec chyba znowu lezy poprzecznie.

Pamietacie takie wafle z masa kakaowa z dziecinstwa? Dzis bylismy rodxinnie w sklepie, corka wziela paczke z polki, spojrzelismy na siebie z mezem i juz wiedzielismy czego chcemy. To taki smak dziecinstwa :) Masa sie juz robi, jak ostygnie przelozymy i bedzie pycha na wieczor :)

reklama
Agami widzę jak to wyglada:)) bo często siostrze z dziećmi siedziałam i też pracuje w przedszkolu... Wiadomo że to. Nie to samo co bycie ze swoim. 24/24 ale namiastki i smaku tego doswiadczylam:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry