Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dzisiaj spałam przed obiadem, cos ciezkie cisnienie dzisiaj.
U mnie blizej niz dalej, ostatnie pranie, torbe jeszcze musze zobaczyc co tam spakowalam i czekanie.
Teraz nigdzie nie jezdze bo nigdy nic nie wiadomo co mnie spotka
ja dziś też pakuję torbę :-) w sumie jutro jadę jeszcze kupić jakieś bodziaki z krótkim rękawkiem. a tak to już wszystko mam :-) u mnie druga połowa 8 miesiąca :-)
No U mnie na razie nic nie wskazuje na wczesniejszy porod.luteine mam jeszcze na 2 tyg i odstawiamy.jestem tylko bardziej zmęczona.W weekend mama pomyła mi okna a ja pralam firanki.ogolnie pracowita sobota.teraz będę już ogarniala torby na poród.
Mi do początku 9 miesiąca jeszcze niecały tydzień został. Luteinę mam wziąć dziś wieczorem, jutro rano i odstawiam, zobaczymy czy będę czuła częstsze skurcze
Miniaaaa w tym tygodniu w Lidlu będzie promocja na ubranka dziecięce, może znajdziesz coś fajnego