reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

W temacie prasowania ale z nieco innej beczki :) Chce kupic sobie nowe zelazko, takie wiecie co to bedzie "samo prasowalo" bo ja tego robic nie znosze ale czasem trzeba wiec chce sobie zycie ulatwic. Mozecie cos polecic? Czytalam ze stacje parowe sa fajne ale poza tym totalny ze mnie laik bo ostatnie zelazko to chyba w czasach panienskich jeszcze kupilam... :)

reklama
Angoba ja mam ten sam problem zekazko w domu to chyba z czasow wojny :-) wiec ha ci kochana nie pomoge ... Jezu dostalam takiego potwornego skorczy lydki ze szok na skorcze to magnez no nie?

kiniasw86 tak magnez powinien ci pomóc.
ja poprasowane i pochowane mam. aby muszę naszykować rzeczy do szpitala i dla dziecka i dla mnie, ale jakoś natchnienia nie mam :(
dzisiaj o 15.20 idę na ktg i na wizytę. będę miała też badanie gbs. oby wszystko było dobrze!!

Bedzie dobrze dziewczyny :)
Ja w czwartek ide na usg i mam wizyte u poloznej :)

Dzisiaj u nas pochmurnie i siedze w domu bo wczoraj sie nachodzilam i mnie wszystko boli :/

Dziewczyny juz ostatnia prosta musi byc dobrze i powodzenia na wizytach :) ja za tydzień dostane skierowanie na cc wiec pewnie po wizycie w szpitalu bede wiedziala co i kiedy :)

Kinia na skurcze łydek magnez ale moze poprostu jakoś niewygodnie ułożyłam nogi bo mnie złapało mimo tego ze biorę dużo magnezu
Angoba ja mam zwykle żelazko mało prasuje ale chyba sobie kupie takie z generatorem pary widziałam test na mamy gadżety

reklama
Mama290 - dzięki, zerknę na stronę i zobaczę co tam piszą o tych z generatorem.

Sylka - i na który szpital się zdecydowałaś? Czy jeszcze decydujesz?

Mnie dziś gardło już nie boli ale leci z nosa strasznie.... :(

Do góry