Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
natalkuś to sie ciesz bo jak mam ktg to zero skurczy, na badaniu nic wiec czekam ale juz sie tak nie stresuje bo dziecko ma swoj czas
Jak sie nie urodzi w terminie, to po 3 dniach mam sie zjawic do szpitala
Ja wczoraj też miałam. Wizytę wiec doktorka pow ze moja szyjka jest taka. Jak ostatnio i trzyma. Mocno... Niestety mam skoki ciśnienia, musze jeździć na ktg do szpitala...dostalam tabletki i widać pomagaja.
Natalkuś, Stokrotka to ja do Was jutro dołączę z tym ktg. Lekarz od jutra kazał mi co 2-3 dni jeździć na IP i 13 listopada mają mnie na oddział przyjąć jak do tego czasu nie urodzę
Witajcie!
Trochę się nie odzywałam bo nie miałam dostępu do Internetu. W poniedziałek o 12.01 urodził się mój synek. Przy narodzinach wazyl 4 kg i mierzyl 60 cm. Akcja była szybka a maluszek dzielny. Dałam radę siłami natury Dziś wróciliśmy do domku.
My dziś byliśmy na wizycie. Wszystko tak jak było - rozwarcie na pół palca jak ostatnio, nic się nie rusza. Mały magicznie zmniejszył wagę z 2900 na 2750 - no to ja już kompletnie nie wierzę wadze z usg. A pewnie urodzi się 3200 albo i lepiej Jak nic nie ruszy to 23.11 w dzien terminu mam wizyte i będziemy się umawiać na wywoływanie do szpitala.