reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny.
My Sylwestra spędzamy w pokoju hotelowym :P taki se spontan. Dużo nas pędzie i jeszcze jeden brzdac :P
Ja daje espumisan ale nie pomaga od dwóch dni taka jazda wieczorem ze szok.

mój synek najczęściej usypia z cycem w buzi i w chuście oczywiście też, odlatuje praktycznie od razu jak go zamotam :) smoczka próbowałam dawać w sytuacjach kryzysowych, gdy nie da się cyca - np. po kąpieli jak płakał, ale pluł dalej niż widział; nie dał się nabrać naq plastikowa podróbę ;) na szczęście już się wprzyzywczaił i nie płacze po kąpieli. po świętach mieliśmy akcje z zielonymi kupami, na szczęście wszystko wróciło do normy :/ widzocznie przegiełam ze świątecznymi smakołykami. u nasa nie ma wysypki, za to schodzi mu skóta z brwi i czoła, myślicie, że to może być ciemieniucha? na głowie nic mu się nie dzieje :/ no i szczęśliwego na Nowy Rok!

reklama
Moja też miała ciemieniuche na brwiach ale wyzbylismy si tego
Malaja zaczęłam ograniczać nabiał.do minimum nie jem już pomidorów papryki i innych alergenów ale czy poprawa może jest mała ale czy to przez dietę czy przez zmianę proszku czy kosmetyków....
To nie wiem...

Lekarz mówił.że to.może długo schodzić, a na jakiej podstawie stwierdzili chyba wyglądu skóry ma baaardzo sucha ta wysypka już jest trochę jakby zasuszona najgorzej ma koło szyja jakby opryszczki takie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry