reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
No niestety...
Mam swoją dg więc jak chce mieć gdzie wracać to muszę już teraz choć "rzucić okiem" na to co się dzieje...
Ale wyjście do ludzi na 2- 3 godzinki dziennie nie jest złe.

mój mąż przyjeżdża na 5 tygodni z haczykiem. więc trochę czasu spendowany razem.
ja z racji problemów Stasia z robieniem kupki myślę o tym żeby zacząć mu wprowadzać jeden posiłek marchewkowy w 5 miesiącu. może jak mu się lekko zagęści kupka to będzie mu łatwiej ją wypchnąć ( z racji tego że będzie ją bardziej czół ) oczywiście poradzę się w tej kwestii lekarza. marzę o tym żeby mu ta kupka zaczęła wychodzić.

teraz jest tak że zrobi sam malutką a później muszę mu podginać nóżki bo już się zaczyna męczyć. ( ale tylko podginam i masuję brzuszek, nic więcej )
ciężko mi jest patrzeć na to jak cierpi i nie raz mam ochotę się złamać i dać czopka ale jak to zrobię będę musiała wszystko od nowa zaczynać.

u nas też chyba ząbek próbuje wyjść. śliny Stasiu tyle produkuje że można by było obdzielić kilka osób i jeszcze by zostało :-)

Trochę długa historia...
Poronilam raz i przez całą ciążę brałam heparyne w zastrzykaach do brzucha. Bo lekarz się bał ze to mogło być przyczyną (za gęsta krew, nie przepływa przez naczynia małe w lozysku).
Ostatnio,byłam na ostrym i wyszło ze d dimery za wysokie miałam zastrzyki skończyłam tydz temu i poszłam sama skontrolowac i znów wyszły podwyzszone

Bolał mnie brzuch i żołądek i nic nie pomagało i jak mówiłam co brałam w ciazy to zrobił d dimery tez. Ja nawet miesiączkę mam teraz taka ze skłoniło mnie to by to skontrolowac.(gęsta)

reklama
Do góry