Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja moje na razie nie smaruje. I tak zasłania ją budka z gondoli.
Na wczasach przy +30 smarowałam niveą z filtrem 30. Pewnie jak będzie pełnia lata to też go będę używać.
Ja nie mam się czym chwalić bo zębów nic z nic nadal...
Ale myślę, że na dniach pochwalę się raczkowaniem bo malutka się zbiera ostro...
U nas zębów brak, niczym nie smarujemy narazie. Ciepło jest to dużo na spacerach jestesmy Dziś złapalismy "kapcia" w wozku ale znajomy na warsztacie odrazu naprawił i spacer trwał nadal .
Kupiłam małej opaskę z chustką i dziś zamiast czapki leżała w tym , częściej musi na Brzuszku być w wozku bo na pleckach jej się nudzi.
A na spacer ubrana była w body, cienka bluzeczke, leginsy i skarpetki
Dziś widziałam dzieci do max 6mies w nosidełkach samochodowych mamy wozily, w krótkich spodenkach i bluzeczka z krótkim rękawem, cienka opaska na głowie i to tyle. Chyba na taki strój za wcześnie jeszcze i nie tak ciepło, bo mimo słońca w cieniu chłodniej i ogólnie trochę wiało u nas