reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja moje na razie nie smaruje. I tak zasłania ją budka z gondoli.
Na wczasach przy +30 smarowałam niveą z filtrem 30. Pewnie jak będzie pełnia lata to też go będę używać.

Ja nie mam się czym chwalić bo zębów nic z nic nadal...
Ale myślę, że na dniach pochwalę się raczkowaniem bo malutka się zbiera ostro...

U nas zębów brak, niczym nie smarujemy narazie. Ciepło jest to dużo na spacerach jestesmy:) Dziś złapalismy "kapcia" w wozku :P ale znajomy na warsztacie odrazu naprawił i spacer trwał nadal :P.
Kupiłam małej opaskę z chustką i dziś zamiast czapki leżała w tym :), częściej musi na Brzuszku być w wozku bo na pleckach jej się nudzi.
A na spacer ubrana była w body, cienka bluzeczke, leginsy i skarpetki

Ja moją w krótki rękaw ubieram i tylko jak spi przykrywam kocykiem...ale wiadomo różna pogoda w różnych częściach Polski

Skarpetki też ubieram, ale mała zdejmuje sobie po 10 minutach spaceru... A butów nienawidzi mieć ubranych, jak zbliżam się z butami to płacze

reklama
Dziś widziałam dzieci do max 6mies w nosidełkach samochodowych mamy wozily, w krótkich spodenkach i bluzeczka z krótkim rękawem, cienka opaska na głowie i to tyle. Chyba na taki strój za wcześnie jeszcze i nie tak ciepło, bo mimo słońca w cieniu chłodniej i ogólnie trochę wiało u nas

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry