Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez przestalam smarowac malego bo kupilam parasolke a w upal na slonce i tak go nie wystawiam. Po malutku zaczynam luzowac ze wszystkim i z namietnym kremowaniem tez...
Moje córki obie dziś szalały w baseniku na balkonie Polecam.
Mała była szczęśliwa Raczkowała, wstawała na nogi, albo wylegiwała się w wodzie na plecach. Jak ją wyjmowałam to płakała...
Kiniasw nooo wieki, trochę Cie ominęło , nowości u maluchów, ząbki, zupki, burzliwe dyskusje i kilka rad hehe. Ale wszystko do nadrobienia na poprzednich stronach, raczej pisz co u Was?
Moja mała jadła dziś Chlebek z masłem, sama sobie gryzla .
Dziś spala aż do 6:40 i potem dopiero o 8 dala mi chwile odpocząć. Wystraszyła się głośnego grzmotu, a tych słabszych juz nie.
Musimy kłaść ja spać o 21 bo o 20 juz nie zasypia.
Mlody o 6 sie przebudzil, maz poszedl zrobic mu mleko i w tym czasie zasnal i spal do 7 pozniej drzemki mial o 9, 13 i 15.
Mlody sie dzis wystraszyl krzyku taty po zwyciezkim meczu, mimo ze byl ze mna w innym pokoju. Jak tata do niego przybiegl to odwracal glowe w inna strone i przez dluga chwile po uspokojeniu sie nie chcial isc ani patrzec na tate...
U nas w mieszkaniu goraco:/ rozwiesilam mlodemu mokra pieluche zeby mial chlodniej. Niezle znosi te upaly. Je wiecej, spi ladnie i wesolutki jest. Widocznie lubi ciepelko po tatusiu
Spaceru dzis nie bylo. Rano byl ok 30min na dzialce. Tak duchota ze ja ledwo daje rade. Chcialam z nim wyjsc ok 19-20 ale byl padniety wiec wykapalam go i zasnal zanim zdazylam dac mu mleko.
Nana u nas wszystko ok skonczylismy szczepienia Oliver dostal to trzecie ostatnie w środę w czwartek caly dzien mial goraczke byl osowialy w piatek juz bylo lepiej a dzis juz ok rozszerzam mu diete po troszkę je lyzeczka i siedzyvw krzeselku tylko mysze zapunac mu pasy bo czasami przechyla sie do przodu ... jedyny nasz problem to kupa bo wogole niechce jej robic nie wiem co juz mu dac zeby robil ja czesciej poradzcie cos dziewczyny ????
Kochane owoce owoce i jeszcze raz owoce... Moja mała dostaje jw trzy razy na dobę dwa razy z kasza rano i wieczorem raz same różne w sumie to daje prawie wszystkie teraz maliny truskawki brzoskwinie jabłka i banany... dzisiaj jeszcze tak luzem dodatkowo zjadła 10 malin takich dużych na dwa razy i toni kupki pięknie dwa razy dziennie bez radnych problemów...