reklama

Listopad 2015 :)

reklama
u nas młody śpi w bodziaku albo koszulce i pielucha, przykrywam nas cienkim kocem w poszewce, jak się rozkopie to przykrywam, jak nie zauważę to nie ma paniki młody lubi chłodek ;)

My na spacerze tylko u bodziaku krótki rękaw i spodenki. Z gołą głową ale w cieniu. Mała dużo pije wody.
Jak myślicie z tą zupką?

Do spania mała dziś w pizamce samej bo się rozkopuje, a chce żeby nóżki tez miała okryte i pod podszewką z poduszki.

Nana ja nie zostawiam zupki, gotuję tyle żeby zjadła w jeden dzień. Ugotowanie takiej zupki to chwilkę zajmuje, więc gotuję codziennie.

Ja małej na spacer zakładam rampers z krótkim rękawem i krótkimi nogawkami, albo body z kr rękawem i spodenki
Do spania zwykle piżamkę, ale dzisiaj ją przebrałam w body z kr rękawem bo w piżamce cała spocona była. Śpi pod kocykiem, ale sie rozkopuje więc większość nocy śpi nie przykryta

Ja zawsze zostawiałam zupkę na drugi dzień. Wydaje mi się, że przechowywanej w lodówce nic nie ma prawa się stać...

Ale teraz podaje słoiczki i mała zjada cały więc nie mam problemu.

Na noc mała śpi w pajacu- od początku to były jej piżamki. Nie przykrywam jej teraz niczym, na spacerze jak zaśnie to zakrywam jej nogi tetrą.
A ubieram w rampersy albo body z cienkimi ramiączkami.

Czy jest tu jakaś mama co nie smaruje i nie zamierza smarować kramami z filtrem?

Malaja ja nie smaruję, jeśli będę wystawiać na słońce np w baseniku na ogródku to posmaruje.
Trochę naturalnej witaminy D dostanie.
Musze kupić parasol do wózka, właśnie po to by ochronić nóżki :)

No właśnie pytam bo ja też jeszcze małej nie smarowałam i nawet nie widać śladu opalenizny mimo, że karnację ma raczej ciemniejszą. Nie wydaje mi się więc, że koniecznie trzeba smarować zwłaszcza jak nie wystawiam jej na słońce...Na spacerze mało wyjmują ją z wózka, a jak już to trzymamy się cienia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry