reklama

Listopad 2015 :)

reklama
u nas dziś lepiej, tak 20st. było, a młody taki goracy chłopak,że w krótkim rękawie i krótkich spodniach dziś siedział na grillu, myślę, ubiorę go, a on cieplejszy niż ja więc dałam spokój. ogólnie ubieram go tak jak siebie, do chusty tylko bodziak +pielucha, jak chłodniej to getry na nogi

U nas dzisiaj niecałe 20 stopni deszcz i zimny wiatr do tego wiec mała była w body długi rękaw plus długie spodnia plus ciepła kurtka i czapeczka wiązana na uszy... może zbyt ciepła kurtka ale wydaje mi się ze cos małej w nosie gwizdze... nocy tez budziła się z płaczem wiec wolałam ciepło ubrać... ja sama w kurtce...
Raz już miałam dziecko chore i wolę uważać chodź wiem ze przed wirusami jej nie uchronie... od dzieci innych nie odizololuje...

Mi podobaly sie w Link do: Odzież, ubrania dla dzieci, producent ubrań dziecięcych - Sklep internetowy Coccodrillo
I kupuje tez w smyku, ostatnio kupilam dwa kapelusze dla mlodego :D tylko na razie nie ma kiedy zalozyc.
U nas tak ok 21℃ Mlody ma spodnie takie ciensze, body na ramiaczka i koszulke no i czapke cienka. Zakladam mu body pod koszulki bo cigle sie wierci i ma gole plecy a jest wiatr.
Jutro jade z mlodym na nocne badanie sluchu do szpitala. Nie lubie tego bo musimy byc juz o 10 rano! A badanie pewnie ok 21.. i wyjdziemy pewnie ok 12 we wtorek. I jeszcze tyle rzeczy do zabrania a to tylko jeden dzien... ech no i ja jeszcze w proszku:/ nie lubie sie pakowac=

reklama
Olcia my też mamy chyba takie badanie słuchu ale w poradni. Mała ma spać a wizytę mamy na 8.15...... rano .....

U nas niestety nie udalo sie w dzien bo mimo ze od 4 nie spal to o 9 nie chcial spac a mial wtedy 3 msc...byl taki zmeczony tym niespaniem. W nocy sie udalo ale czesc sprzetu byla w serwisie i dlatego dzis znow jestesmt ju 1,5 h na izbie przyjec :[ Badanue to ABR

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry