reklama

Listopad 2015 :)

Wnuczka robisz jak uważasz ale to nie jest dobre gdy w mózgu dziecka i to tak małego) tworzy się połączenie, że jedzenie=telewizor. Bo takie połączenie już zostanie i bez tego dziecko Ci nie zje a w przyszłości będzie się opychać przed telewizorem.

Wiele nawyków tworzy się w I roku życia...

Moja mała po WZW B czyli na razie koniec szczepień aż do 18 miesiąca...

reklama
Dziewczyny zanawialyscie sloiczki z objadkami no z apteki genemi?

Co do tv u nas w domu zadko się go włącza bo starsza ciagle cis rysuje robi i jak wkaczy to potem sam dobie tv chodzi i nikt go nie ogląda...

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak jak napisałam wcześniej moja nie siedzi 10 minut wpatrzona w tv tylko słucha muzyki i głosów tak to cały czas bawi się rzeczami które daje jej do ręki... tylko czasami zerknie na tv... zdaje sobie sprawę ze nie powinna kojarzyć jedzenia z tv dla dzisiaj tylko raz przy nim jadła...

Każdy ma swoje zdanie ja uważam że bardziej niezdrowe dla dzieci są posiłki ze słoiczków niż słuchanie przez pół godz dziennie bajki w tv dlatego moje dziecko odkąd skończyło 4 miesiące czyli już prawie pięć miesięcy je tylko i wyłącznie zupki gotowane przeze mnie i kaszki robione przeze mnie ze świeżych owoców... takie jest moje zdaje na ten temat...

Kupki moja robi od żółtej do brązowej po buraka ch czy dużej ilości jagód fioletowe... konsystencja różna czasami pół płynne czasami maselko czasami musztarda rzadko twarde i suche...

Haha no i dostało mi się za słoiki ;) Trzeba się było nie odzywać...

MMR jest po roku, ale ja zaszczepię najszybciej po 2 urodzinach na MMR a na 18 miesięcy ostatnia dawka błonnica, tężec, krztusiec

reklama
Moja mała mało je. Słabo przybiera. U wierzcie mi. Gdyby jadła przy bajce karmiłbym ja przed tv ... Dziś posiłek zjadła o 17. Było to ok 100 ml mleka. O 20 po kąpieli odmówiła. Drugi wieczór z rzędu.
Dziewczyny nie oceniamy się i nie krytykujmy Każda z nas robi co uważa za słuszne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry