reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Tych kupek tak jak normalnie 1 lub dwie max 3 były raz. Dzieje się to od piątku , z czego jedna była normalna...
Innych dolegliwości nie zauważyłam.
Rączki do buzi pcha cały czas więc ciężko stwierdzić ,a na dziąsłach nic nie widać .
Gdzieś poczytałam że to może być od laktozy ??

Dziś byliśmy u nowej p.Dr, stwierdziła że mała ma delikatną przepuklina pepkową(tyle lekarzy ją badalo i NIKT NIC!), nóżki do 18 mies. Życia ma prawo stawiać jak chce, a kupki to myśli że to może być od zębów albo jakiś wirus był, dalej dicoflor ,odstawić owoce ,dużo pić .
Policzki różowe mogą być od mrozu i suchego powietrza w domu , nawilżac buzię i krem na dwór najlepiej emolium na wiatr i mróz bo niby Nivea też ma wodę (jakoś jej w składzie nie podawali ...? Więc nie wiem)

Mówi że to takie delikatne ,czekać do dwóch lat ,a potem myśleć.
Boję się tej nietolerancji laktozy , na śniadanie był twarożek i znów kupka że sluzem rzadsza :( jejuu

Może to rzeczywiście jakiś lekki wirus bo moja od dwóch dni robi trochę więcej kupek tak 3-4 o dziwnej konsystencji i zapachu... albo żeby innych objawów brak... radosna jak zwykle... śpi ładnie w nocy... I ręce cały czas ładuje do buzi... jak nie rękoma to językiem ciągle po dziąsłach jeździ...

Nie będę podawać teraz tego twarogu ,a później znów spróbuję i zobaczę jaka będzie reakcja . Bo wszystko pasuje na tą laktoze , bo i te policzki różowe i te kupki że sluzem jak zaczęła jeść twaróg ... :( jak nie urok to s*** , wiecznie coś .

Nie będę podawać teraz tego twarogu ,a później znów spróbuję i zobaczę jaka będzie reakcja . Bo wszystko pasuje na tą laktoze , bo i te policzki różowe i te kupki że sluzem jak zaczęła jeść twaróg ... :( jak nie urok to s*** , wiecznie coś .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry