reklama

Listopad 2015 :)

U nas chyba już po jelitowe bo dziś jadł normalnie i normalne kupki, ale 5 dni go trzymało. Nas też bardzo teraz niegrzeczny, dziś jak wróciłam z pracy to tak fajnie było, a mowie wyjdę z nim na chwilę do ogródka. Tak o 17.00 wyszliśmy ale za pół godziny musiałam wracać bo zupa mi się gotowała, no i bez kawy padalam(ranna zmiana [emoji6]) No więc ja do domu a Antek w krzyk. Wrzeszczał tak dobra godzinę, oczywiście bez lęz, tylko wrzask i wyginanie do tyłu. Potem pokładane się na płytkach w kuchni. Na chwilę udało mu się uspokoić ,wrócił maz i przypomniał mu o wyjściu na dwór i kolejne pół godziny wrzaski. Oszaleć można. A do tego w tych nerwach próby gryzienia mnie, drapania i ciągnięcie za włosy...

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja mała tez uwielbia dwór najchętniej wcale nie wchodziła by do domu... zawsze płacz marudzenie... dzisiaj krzyk tak z 15 minut... przecież nie może być cały dzień na dworze... mimo że pogoda piękna... szukam ślicznych bucikow na wiosnę prawidłowo wyprofilowanych... może macie coś ciekawego?

Też bede szukać bucikow . Co polecacie? Chciałabym żeby dobrze trzymały kostkę .

Dziewczyny cieszyłam się, że mnie ominelo.
A jednak w nocy i mnie dopadł rotawirus , mój na rano, ja wstałam robić mleko o 7. Zalal mnie zimny pot i chyba pierwszy raz w życiu zemdlalam na moment . Masakra . Zadzwoniłam po posiłki , bo się boję zostać sama z małą

buty emel są dobre. Wg mnie to idealne buty dla dziecka
Elefanten z Deichmana też są wg mnie odpowiednie, ale już mniej ładne...

Zależy jakie kto ma zdanie odnośnie butów. Ja uważam, że powinny pracować razem ze stopą czyli być giętkie i elastyczne, zginać się w 1/3...a wiele butów dla dzieci jest sztywnych i twardych...
Ja zawsze kupowałam emelle ale teraz nie mam sklepu blisko domu, a przez internet nie można zamawiać tak małemu dziecku...

reklama
ja pierwsze buty na jesień kupiłam emele właśnie - bardzo fajne, na zime bodajze wojtylko, a teraz na wiosnę planuje Bartka kupic, ale jeszcze nie mam wybranych

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry