• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

U nas był rota dwa tygodnie temu, albo trzy...
Starszą bolał brzuch, mnie też, mała zwymiotowała ze trzy razy, męża powaliło...
Oby moje dzieci zawsze tak rota przechodziły...

Dwa lata temu koleżanka była w szpitalu z córką chorą na rota. Mówiła, że połowa dzieci na oddziale była szczepiona więc nie wiem ile warte te szczepienia...
Ja nie szczepiłam i na razie nie żałuję...odpukać...

reklama
Nie szczepilam.
Ale szczepia jednym, a wirusy mutują , więc chyba reguły nie ma.
Dziś były tylko 2 kupy , bez wymiotów, mało jadla , bez gorączki , może jutro do domu.

NaNa juz teraz na pewno będzie dobrze. Ty to masz biedna przygody z tymi szpitalami...
Ja nie znoszę szpitali. Na razie byłam dwa razy rodząc dzieci i raz z małą na badaniach i oby nigdy więcej...

Moja mała od tygodnia zasypia w łóżeczku w swoim pokoju. Przesypia prawie całą noc...do nas wędruje nad ranem...
Taki mały sukces :)))
Teraz przymierzam sie do ostawiania smoczka ale łatwo nie będzie...

Malaja, gratuluje sukcesu! U nas sporadycznie zasypia sam. Genernie porzebuje dużo tuleni i naszej obecności.
Ze smoczkiem próbowałam ograniczać. Czasem sam go nie chce a czasem nie da sobie zabrać. Pewnie odstawimy około świąt.

Napisane na HTC One_M8 w aplikacji Forum BabyBoom

Malaja niestety też mam tego dość.
Śpi na lozku ? Czy jeszcze w łóżeczku?
Fajnie się macie :) , ale u nas to by nie zdało egzaminu bo musiałabym 100 razy chodzić przykrywac :(.
Moja smoczka ma do spania, po spaniu odrazu oddaje sama i pokazuje gdzie go położyć .
Mogłabym spróbować jej go nie dawać ale to jest ułatwienie dla mnie , jest szybciej po prostu. Może spróbujemy .

Dziś do domu. Jako takich objawów nie ma.
Powiedzcie mi ile się to u was trzymało i czekalyscie te 7 dni żeby nie wychodzić z dziećmi do ludzi ?

U nas trwalo jeden dzien. Poniewaz zarazasz 7 dni przed wystapieniem objawow to i tak wszyscy po kolei sie pozarazali, wiec potem juz 7 dni nie czekalismy bo wszyscy byli juz po chorobie. Nie bylo kogo zarazac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Śpi w łóżeczku. Też potrzebuje dużo przytulania bo najpierw ją wytulę, ponoszę, a potem odkładam i już zasypia sama. Ale nawet nie to jest sukcesem tylko to, że śpi w łóżeczku bo do tej pory spała z nami...
Przykrywać nie muszę bo mała nie lubi- śpi w pajacu i nawet jak przekryje to się odkrywa.

Starszej kupiłam łózko jak miała dwa lata więc teraz mała tez pewnie w tym wieku pójdzie do łóżka- ale pewnie będzie trzeba piętrowe...

Byłam wczoraj z nimi w sali zabaw. Mała nie ma w sobie strachu- chce zjeżdżać z największych zjeżdżalni i wszędzie właziła mała małpka...
Fajnie było...a może jutro basen...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry